Gastouder Amersfoort

Een gastouder in Amersfoort

Op zoek naar een gastouder in Amersfoort of omstreken? Bij Krokodilletje bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk in heel Nederland actief. Het is dus zeker mogelijk om een gastouder te vinden in Amersfoort. Met een groot bestand van 1500 gastouders werken wij dagelijks achter de schermen aan het mogelijk maken van oppas voor uw kinderen. Als gastouder kunt u de opvang bij u thuis in Amersfoort verzorgen. Daarnaast kunt u ook bij de ouders thuis voor de kinderen zorgen.

Waarom kiezen voor gastouderbureau Krokodilletje?

Krokodilletje wil zo snel mogelijk een passende gastouder in Amersfoort vinden voor de opvang van uw kind. Wij laten u daarna niet aan uw lot over. Gedurende het hele proces zullen wij u ondersteunen, begeleiden en helpen bij de financiële afhandeling. Een vaste bemiddelingsmedewerker van Krokodilletje zal een aanspreekpunt voor u zijn.

Gastouderopvang versus kinderdagverblijven

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om voor uw kind te zorgen is het fijn als u weet dat uw kind de aandacht krijgt die het verdient. U zult met vertrouwen uw kind onderbrengen bij de gastouder in Amersfoort. Een gastouder zorgt voor een afwisselend dagprogramma. Uw kind zal elke keer hetzelfde vertrouwde gezicht zien. Kinderen krijgen op de kinderdagverblijven te maken met te veel prikkels van verschillende leidsters en kinderen. Bij Krokodilletje betaald u per uur en niet voor halve dagdelen.

Gastouder worden in Amersfoort en omstreken?

Als gastouder in Amersfoort is het uw taak de kinderen op te voeden en te verzorgen. Daarnaast is het belangrijk dat de kinderen een leuke tijd hebben. Kinderen moeten zich op hun gemak voelen. Een veilige en betrouwbare omgeving draagt daar sterk aan bij. Bent u benieuwd wat er allemaal bij komt kijken om gastouder in Amersfoort te worden? Bekijk ons cursusaanbod dan hier. Denkt u dat u geknipt bent om gastouder te worden in de regio Amersfoort? Ga dan naar deze pagina om u in te schrijven als gastouder.

Als ouder op zoek naar een gastouder?

Bent u op korte termijn op zoek naar een gastouder in Amersfoort of nabij? Schrijf u dan op deze pagina in. Gastouders in de regio Amersfoort vindt u bij gastouderbureau Krokodilletje!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.