Gastouder Almere

Gastouderbureau in Almere

Bent u op zoek naar een gastouder in omgeving Almere? Gastouderbureau Krokodilletje helpt u bij het zoeken naar een gastouder die bij u past. Wij vinden het belangrijk dat u een geschikte gastouder vindt. Een gastouder moet namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind. U kunt onbezorgd naar uw werk, omdat uw kind de aandacht krijgt die het verdient!

Wat doet Gastouderbureau Krokodilletje voor u?

Gastouderbureau Krokodilletje brengt gastouders en ouders in Almere samen. Daarnaast onderhouden wij de relatie tussen een gastouder en een ouder. Wij verzorgen de contracten, controleren de woningen van de gastouders, voeren een risico inventarisatie uit en voeren evaluatiegesprekken. U krijgt een eigen bemiddelingsmedewerker toegewezen die u ondersteunt, begeleidt en helpt bij de financiële afhandeling.

Waarom kiezen voor Krokodilletje?

Gastouderbureau Krokodilletje heeft een uitgebreid netwerk van gastouders. Altijd een gastouder beschikbaar in de omgeving Almere. Gastouderopvang is flexibel en persoonlijk. Gastouderbureau Krokodilletje werkt alleen samen met de beste gastouders in de omgeving Almere. Alle gastouders voldoen aan onze kwaliteitseisen. De tarieven van krokodilletje zijn voor zowel ouders als gastouders gunstig.
 

Krokodilletje is groen

Al onze hybride bedrijfsauto’s beschikken over een energielabel A/B en zijn milieuvriendelijk. Ons kantoor wordt 100% voorzien van groene stroom. Wij zullen de administratie en communicatie met u zo veel mogelijk per mail laten verlopen. Dit scheelt papierkosten. Medewerkers van Krokodilletje proberen indien mogelijk per fiets naar kantoor te komen.
 

Voordelen van een gastouder in Almere

Een gastouder heeft als voordeel dat kinderen in een huiselijke sfeer kunnen spelen, zich kunnen ontplooien en ontwikkelen. Daarnaast is een gastouderopvang heel flexibel, niet alleen qua dagen maar ook qua uren. De gastouders in Almere werken vaak met voorschoolse educatie. Dit zorgt ervoor dat de gastouder een afwisselend dagprogramma op maat maakt voor de kinderen.
 

Inschrijven als ouder of gastouder in omgeving Almere

Bent u op zoek naar een gastouder in Almere? Wilt u uw kind een onbezorgde tijd geven na schooltijd en/of in het weekend? Schrijf u dan in als ouder. Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 085 – 04 71 009. Of mail naar info@krokodilletje.nl. Als gastouder moet u aan enkele eisen voldoen. Voldoet u aan de eisen en kunt u de kinderen een leuke tijd te bezorgen? Schrijf u dan in als gastouder in Almere!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.