Gastouder Veendam

Gastouderbureau Veendam

Zoekt u naar een gastouder in Veendam? Gastouderbureau Krokodilletje helpt u graag verder. Onze organisatie beschikt over ruim 1500 ingeschreven gastouders in heel Nederland. Al onze gastouders zijn pedagogisch en professioneel onderlegd, zodat uw kind de best mogelijke opvang krijgt. Wij zorgen voor opvang op kleinschalige basis, zodat uw kind voldoende aandacht krijgt. Voor een gastouder in Veendam neem u contact op met Krokodilletje!

Gastouderbureau in uw regio

Uw kind kan bij de gastouder in Veendam worden opgevangen. Daarnaast kan de gastouder ook bij u thuis de opvang verzorgen. Wat is het voordeel ten opzichte van een reguliere opvang? Het is zowel goedkoper als dat de opvang een stuk kleinschaliger is. Een gastouder van Krokodilletje past op maximaal 6 kinderen tegelijk. Daarnaast krijgt uw kind een vast gezicht te zien. Uw kind krijgt daarom voldoende kans om zich te ontplooien op emotioneel en sociaal gebied, zonder ondergesneeuwd te worden in een grote groep. Ontdek hier welke gastouder in Veendam geschikt is voor uw kinderen door uw postcode in te vullen.

Gastouder worden

U kunt bij ons een gastouder in Veendam vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om u in te schrijven als gastouder. Wilt u graag helpen in de ontwikkeling van jonge kinderen? U kunt zich aanmelden als gastouder bij Krokodilletje. Het werken als gastouder is goed te combineren met uw gezin, hobby’s en sport. De werktijden kunt u overleggen met de ouders. Het is belangrijk dat u als gastouder in Veendam zorgt dat de kinderen zich vertrouwd bij u voelen. WIj begeleiden alle gastouders bij dit proces.

Een gastouder in Veendam vindt u bij Krokodilletje!

Bent u op zoek naar een gastouder in Veendam? Kies dan voor gastouderbureau Krokodilletje. Wilt u niet gelijk vastzitten aan een jaarcontract? Dan bent u aan het juiste adres bij Krokodilletje. U kunt ons bellen via: 085 – 04 71 009. Uw vraag over een gastouder in Veendam kunt u ook mailen via: info@krokodilletje.nl.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.