Gastouder Utrecht

Hét netwerk van gastouders

Bent u op zoek naar een gastouder in Utrecht? Gastouderbureau Krokodilletje helpt u hier graag bij! Persoonlijke aandacht voor de kinderen staat bij Krokodilletje centraal. De gastouders in Utrecht zijn zorgzaam en liefdevol. Zij zijn zowel pedagogisch als onderwijzend goed onderlegd. Dankzij ons grote netwerk in Utrecht kunnen wij u snel van dienst zijn.

Waarom een gastouderbureau?

Op het eerste oog vindt u gastouderopvang misschien wel lijken op een kinderdagverblijf. Er zit alleen wel degelijk verschil tussen deze twee soorten van opvang. Wat zijn nou precies de voordelen van een gastouderbureau in Utrecht? Een gastouder in Utrecht zorgt voor uw kind in een huiselijke sfeer. Altijd een bekend gezicht, zodat uw kind zich vertrouwd voelt. Ook is de opvang bij een gastouder in Utrecht kleinschalig. Hierdoor kan de gastouder uw kind veel persoonlijke aandacht geven. Alle gastouders uit Utrecht hebben een gerichte opleiding afgerond.

Gastouderopvang stimuleert de ontwikkeling

De ontwikkeling van uw kind is erg belangrijk. In de eerste levensjaren van een kind vinden veel ontwikkelingsprocessen plaats. Deze zijn bepalend voor de rest van het leven. Het is mogelijk dat een gastouder op meer kinderen past. Dit zullen in Utrecht nooit meer dan 6 kinderen zijn. Wij hechten namelijk veel waarde aan de ontwikkeling van uw kind. Uw kind zal elke keer opgevangen worden door dezelfde gastouder. Een stabiele omgeving geeft uw kind het vertrouwen zichzelf te ontwikkelen. Het geeft uw kind in bij de gastouderopvang in Utrecht rust en ruimte.

Volop mogelijkheden bij het kiezen van een gastouder in Utrecht

Er zijn diverse mogelijkheden bij het kiezen van een gastouder. U kunt uw kind bij de gastouder thuis laten opvangen. Wilt u liever dat uw kind in uw eigen omgeving blijft? Dan komt de gastouder bij u thuis in Utrecht. Wij zorgen dat wij een goed overzicht hebben van uw wensen. Met die informatie zoeken we de perfecte gastouder in Utrecht. De beste kandidaat is de gastouder die aan uw wensen voldoet. U kiest dus de juiste gastouder!

Op zoek naar een gastouderbureau in Utrecht?

Bent u op zoek naar een gastouderbureau in Utrecht? Kies dan voor Krokodilletje! Wij geven uw kind in Utrecht de juiste persoonlijke aandacht. Ons belangrijkste uitgangspunt is de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Al onze gastouders worden nauwkeurig geselecteerd. Uw kind is in goede handen. Vragen of opmerkingen? Neem contact op! U kunt bellen naar: 085 – 04 71 009. Ook kunt u mailen naar: info@krokodilletje.nl. Wij zoeken voor u graag de juiste gastouder in Utrecht!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.