Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Stephanie uit Haaften

Ik ben Stephanie. Moeder van twee mooie kindjes. En daarbij ben ik nu meer dan twee jaar gastouder.

Ik werk van maandag t/m vrijdag. En ik bied daarbij ook op sommige dagen nacht opvang.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Ik ben Stephanie. Ik ben moeder van een zoon en een dochter. Ik heb in 2017 een gastouderopvang gehad. Daarna ben ik in 2019 opnieuw gestart. Inmiddels ben ik weer meer dan een jaar open en wil ik mijn groepje uit gaan bereiden.

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.