Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Sharmini uit Wijk bij Duurstede

Hoi!

Mijn naam is Sharmini Heemskerk en ik ben 31 jaar.

 

Zelf heb ik bijna 8 jaar ervaring als Nanny aan huis. Ik heb veel ervaring met alle leeftijden.

Ik vind het belangrijk dat er open communicatie is en een goede klik! Zelf vind ik het fijn om veel te ondernemen. Dit kan van alles zijn, van knutselen, een spel te bedenken of samen te bakken of koken. Ik ben zelf gek op koken en bakken en creatief bezig zijn.

Belangrijk vind ik ook dat we elke dag naar buiten gaan. Regen of zonneschijn, daar kunnen we ons op kleden. Verder kan ik het avondeten verzorgen, ik ben gek op nieuwe recepten uitproberen!

Groetjes Sharmini Heemskerk.

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.