Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Sandra uit Voorschoten

Ik ben gastouder Sandra uit Voorschoten. Ik ben 47 jaar. Ik ben gastouder sinds 12 jaar. Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang is, respect en vertrouwen, goede communicatie met de ouders. Mijn dagritme ziet er als volgt uit vrij spelen, fruit eten en drinken, buiten spelen of knutselen, lunch, slapen of lekker spelen, drinken en een koekje, spelen of naar buiten. Ik heb zelf 1 dochter, die uitwonend is. Momenteel heb ik 7 kinderen in de opvang in de leeftijd 6 maanden tot 4 jaar. Zowel flexibel en vast. Ik woon in een eengezinswoning, het is een rustige buurt. Ik heb een grote achtertuin waarin de kinderen zich ook heerlijk kunnen vermaken.

Ik ben Sandra Does 47 jaar. Ik heb een uitwonende dochter van 21 jaar. Ik heb ook nog 2 katten. Sinds 2007 pedagogisch medewerker. Dit werk doe ik met zoveel plezier omdat ouders het vertrouwen hebben in mij. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen geborgenheid krijgen in de opvang. Zichzelf kunnen zijn, en zich kunnen verder ontwikkelen met ondersteuning van mij. Het proces wat we in de vier jaar doormaken is geweldig om te zien, hoe ze zich thuis voelen, weten wat kan en wat niet maar vooral dat ze van baby tot kleuter uitbloeien.

Ik vind het leuk om veel dingen te doen met de kinderen. Zo doen we veel aan knutselen, liedjes zingen, boekjes lezen of een disco houden en lekker buiten spelen.  Regelmaat is voor mij en de kinderen heel belangrijk. Daarom is er in de opvang een vaste tijd voor eten en drinken, een tussendoortje en slaaptijd. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om de kinderen te stimuleren in hun zelfstandigheid.

 

 

Opleidingen /cursussen

·        MBO 2 Zorg en Welzijn

·        Eerste Hulp aan Baby’s en Kinderen

·        Communiceren met ouders

·        Basis cursus gastouder

·        Hygiëne & persoonlijke verzorging

·        Opvoeden & ontwikkeling

·        Meldcode huiselijke geweld en kindermishandeling

·        De vier pedagogische basis doelen

·        Effectief communiceren met ouders

·        Een financiële basis

·        Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling – versie 2019

·        Kinderpsychologie

 

Goed gekeurd door de GGD medio september 2019

Verklaring omtrent gedrag

Ingeschreven bij het landelijke register kinderopvang en peuterspeelzalen

Ingeschreven bij het personenregister

RI&E veiligheid en gezondheid 2019

 

Van september 2019 t/m april 2020 leid ik een stagiaire op, mijn kinderopvang is erkend als leerbedrijf.

Klik hier om mijn profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.