Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Patty uit Maren-Kessel

Hallo,

Mijn naam is Patty, ik ben 21 jaar en woon in Maren-Kessel.

Ik ben een gedreven pedagogisch medewerker en ben op zoek naar iets nieuws.

Ik heb met mijn enkele jaren ervaring in de kinderopvang mijn visie opgebouwd. Ik vind het belangrijk om structuur te bieden, liefde en een vertrouwde band samen op te bouwen, maar vooral ook plezier te hebben en te lachen!

Ik ben het liefst op zoek naar minimaal 30 uur in de week. Van maandag tot vrijdag altijd beschikbaar en in het weekend is altijd te bespreken. Ik ben flexibel, verschillende tijden/dagen is geen probleem.

Heb je interesse of heb je vragen voor mij? Laat het mij vooral weten.

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.