Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Kristyl uit Leidschendam

Mijn naam is Kristyl en ik ben momenteel 31 jaar oud. Samen met mijn man en onze 2 dochtertjes van 7 jaar en 2 maanden, wonen wij in de kindvriendelijke woonwijk De Heuvel te Leidschendam. Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest, en omdat ik als moeder graag wilde werken maar ook voor mijn dochters wilde zorgen, heb ik van mijn passie een baan van gemaakt. Ik vind dat een kind in een vertrouwelijke en gezonde omgeving zich moet kunnen ontwikkelen. Klik hier om mijn hele profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.