Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Ik ben gastouder Dayana Maria uit Arnhem

Een lieve gastouder vol positieve energie die dol is op kinderen! Ik ben betrouwbaar, zorgzaam, goed opgeleid en vind veiligheid erg belangrijk. Ik ben een rustige dame van antiliaanse en dominicaanse afkomst. Ik ben in Nederland geboren en spreek goed nederlands. Ik heb het altijd leuk gevonden om met kinderen om te gaan. Daarom heb ik de opleiding om gastouder te kunnen worden gedaan en behaald.

Mijn droom is om een eigen kinderopvang op te starten maar tot die tijd studeer en werk ik nog even door. Ik begin volgend jaar met de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang om nog veder te groeien en meer ervaringen op te doen. Kinderen vinden het altijd erg leuk om met mij te zijn omdat ik altijd leuke dingen voor ze bedenk om te doen. Van knutselen tot verstoppertje spelen of leuke verhalen voorlezen. Ik zorg dat kinderen zich altijd vermaken. Veder ben ik een kalm persoon die goed om kan gaan met drukke kinderen of baby’s. Ik heb erg veel geduld en raak niet snel gestrest. Ook ben ik niet streng naar kinderen toe maar maak ze op een rustige manier duidelijk waar mijn grenzen liggen. Ik merk dat kinderen al snel respect voor me hebben omdat ik op een lieve manier met ze omga. Ik kan u garanderen dat uw kind bij mij op de juiste plek zit ☺️

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.