Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Ik ben gastouder Christa uit Capelle aan den IJssel

Hallo! Ik ben Christa,54 jaar, en werk al 35 jaar als oppas/nanny, en de laatste 13 jaar als gastouder bij mij thuis. Ik zorg graag voor kinderen, vind het leuk hun ontwikkeling en opgroeien mee te maken. Zelf heb ik een dochter van 20 en 2 katten.

Wij wonen in een flat op 1 hoog, met lift. We hebben geen tuin maar zijn vaak te vinden in de speeltuin voor de flat, of we wandelen ergens naar toe. We hebben volop speelgoed, spelletjes en knutselmateriaal om uw kindje leuk bezig te houden. Ik heb natuurlijk de nodige diploma’s en sta ingeschreven in het LRK. Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismaking, misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.