Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

GASTOUDER UITGELICHT : GASTOUDER TAMARA UIT SCHUILENBURG/RANDENBROEK

Ik ben gastouder Tamara uit Amersfoort, wijk Schuilenburg/Randenbroek.  Ik ben bijna 20 jaar werkzaam in de kinderopvang, 15 jaar kdv en Bso en nu 4 jaar als gastouder.

Hiervoor heb ik in de kinderopvang gewerkt bij verschillende werkgevers en daarnaast als vrijwilliger gewerkt bij de Wereldwinkel. In de reguliere opvang merkte ik dat de kinderen te weinig aandacht en liefde kregen. Tijdens de laatste week van mijn zwangerschapsverlof ben ik begonnen als gastouder…….Klik hier om mijn hele profiel te lezen!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.