Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Gastouder Shariefa uit Rotterdam

Ik wil graag aan de slag als gastouder bij gezin thuis. 0-4 jaar kind. Angst voor dieren. Daarom liefst zonder dieren.

Lieve ouders,

Mijn naam is Shariefa en ik ben 28 jaar oud. Momenteel werk ik 2 dagen ik een kinderopvang op de baby groep. De rest van de dagen lijkt het mij leuk om als gast ouder bij een gezin te werken. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring en dus ook veel referenties. Ouders beschrijven mij als geduldig zorgzaam en iemand op wie je kan rekenen.

 

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.