Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Gastouder Odyssa uit Almere

Mijn naam is Odyssa en ik ben 41 jaar. Ik ben een geregistreerd gastouder in Almere poort.  Ik vang kindjes bij mij thuis op en heb nog plekjes beschikbaar. Ik heb op dit moment kindjes van verschillende leeftijd variërend van 1 jaar tot bijna 4 jaar.

Ik vind het belangrijk om een veilig en fijne omgeving aan de kinderen te bieden zodat ze zich op hun gemak kunnen voelen en ontwikkelen. Ik ben zorgzaam, verzorgend, liefdevol en geduldig. Daarnaast beschik ik over een VOG, alle wettelijke diploma’s en certificaten die van mij verwacht wordt als gastouder waardoor u in aanmerking komt voor kinderopvang toeslag. Ik heb ruim 8 jaar bij een kdv gewerkt en nu al 8 jaar werkzaam als gastouder. Ik heb geen huisdieren en rook ook niet. Graag zou ik in contact met u willen komen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen om alles te bespreken en kijken of het een match is. Misschien tot snel.

Met vriendelijke groet,

Odyssa Plantijn

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.