Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

GASTOUDER UITGELICHT : Gastouder Melanie uit Landgraaf

Ik ben gastouder Melanie uit landgraaf. Ik vang kinderen op in de leeftijden van 0-12 jaar, dat betekent dus dagopvang en voor en naschoolse opvang. Ook brengen en halen van en naar school behoort tot de mogelijkheden, mits de school in Landgraaf ligt.

In principe zijn mijn openingstijden maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 19:00. Maar avond en weekend opvang is bespreekbaar. Vaste opvang en flexibele opvang mogelijk.Ik ben gastouder Melanie uit landgraaf. Ik vang kinderen op in de leeftijden van 0-12 jaar, dat betekent dus dagopvang en voor en naschoolse opvang. Klik hier om mijn hele profiel te lezen.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.