Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Gastouder Marije uit Hoogeveen

Ik ben Marije en ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in het centrum van Hoogeveen. Ik ben creatief en hou van spelletjes.

Ik ben Marije, ik woon in  het centrum van Hoogeveen samen met mijn man en 3 kinderen, wij houden van dieren en hebben dan ook 2 honden, 1 kat, 3 hamsters en kippen in een ren in de tuin. Met de kinderen ga ik graag knutselen en spelletjes spelen, ook voorlezen en liedjes zingen en dansen vind ik leuk. Met mooi weer ga ik graag met de kinderen naar buiten in de tuin of naar de speeltuin of kinderboerderij. Ook is er ruimte voor de kinderen om zelf te spelen met speelgoed.

 

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.