Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Denyse uit Groningen

Ik ben Denyse 32 jaar oud en getrouwd met mijn man Ruud. Ik ben moeder van drie kinderen; Juliën (2011), Florien (2015) en Maes (2018). Wij wonen in de kindvriendelijke wijk Gravenburg in Groningen.

Ik vind het heerlijk om met de kinderen in onze vrijetijd te bakken, naast de zijlijn van het voetbalveld te staan en ondernemen we verschillende activiteiten met het gezin. Ik kan ook genieten van lekker koken voor familie en vrienden.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest binnen het expertisecentrum kind, jeugd en gezin. Hierbij ben ik op verschillende behandelgroepen werkzaam geweest en mede opgezet. Deze groepen waren gevestigd binnen het speciaal onderwijs.

Na veel jaren dit vak met heel veel plezier en liefde gedaan te mogen hebben, heb ik in de zomer van 2022 besloten voor mijzelf te beginnen. De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan die ik nu in mijn eigen onderneming zou willen combineren met mijn grootste passie: kinderen.

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.