Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

GASTOUDER UITGELICHT : Ali uit Warnsveld

Ik ben gastouder Ali uit Warnsveld. Ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen met opvang van kinderen.

Ik ben gastouder Ali uit Warnsveld. Ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen met opvang van kinderen. Ik ben werkzaam geweest als kleuterjuf, groepsleerkracht, vakleerkracht handvaardigheid, heb ervaring in het speciaal onderwijs en heb ook gewerkt als remedial teacher. Ik heb de opleiding tot kleuterjuf gevolgd. Ik heb diverse aanvullende cursussen gevolgd in het basisonderwijs. Klik hier om mijn hele profiel te lezen!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.