Gastouder Rotterdam

Gastouderopvang in Rotterdam?

Zoekt u een gastouder in Rotterdam die uw kind in een vertrouwde omgeving kan opvangen? Gastouderbureau Krokodilletje helpt u graag verder met het vinden van de geschikte gastouder. De kracht van de gastouders van Krokodilletje is de kleinschalige en vertrouwde opvang. Onze gastouders vinden het belangrijk om uw kind voldoende persoonlijke aandacht te geven. Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij de gastouder. Op zoek naar een gastouder in Rotterdam waar uw kind zich vertrouwd en veilig voelt? Kies dan voor gastouderbureau Krokodilletje!

Het zoeken naar een geschikte gastouder

Krokodilletje biedt een bestand van wel 1500 gastouders aan. Onze gastouders zijn professioneel en pedagogisch onderlegd. Bij het zoeken naar een geschikte gastouder in Rotterdam, worden eerst de behoeften van uw kind in kaart gebracht. Vervolgens zoeken we aan de hand van uw wensen de geschikte gastouder uit. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden qua opvang. Uw kind kan worden opgevangen bij het huis of in de omgeving van de gastouder. Het is ook mogelijk dat de gastouder uw kind in uw eigen huis opvangt, bijvoorbeeld in Rotterdam.

De ontwikkeling van uw kind staat centraal

De kracht van onze gastouders is de opvang in huiselijke sfeer. Uw kind ziet elke keer dezelfde gastouder in Rotterdam, waardoor de gastouder een vertrouwd gezicht wordt. Bovendien bieden wij altijd kleinschalige opvang aan. De opvang qua aantal kinderen per gastouder verschilt tussen de 1 en maximaal 6 kinderen. Op die manier krijgt uw kind altijd voldoende persoonlijke aandacht. Zo zal uw kind zijn emotionele en sociale vaardigheden goed kunnen ontwikkelen.

Tarieven in Rotterdam

Wist u dat een gewone kinderopvang duurder is dan de opvang bij een gastouder in Rotterdam? Bekijk hier onze tarieven. Daarnaast betaalt u bij ons alleen de daadwerkelijke uren dat uw kind wordt opgevangen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. U kunt bij Krokodilletje daarom veel geld besparen.

Kies voor Krokodilletje als gastouder in Rotterdam!

Bent u nog altijd op zoek naar de geschikte gastouder? Kunt u niemand vinden die uw kind in een vertrouwde omgeving kan opvangen? Kies dan voor gastouderbureau Krokodilletje. U kunt ons bellen via: 085 – 04 71 009 of mailen via: info@krokodilletje.nl.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.