Gastouder Leeuwarden

Gastouder Leeuwarden

Zoekt u naar een geschikte gastouder in Leeuwarden? Gastouderbureau Krokodilletje beschikt over ruim 1500 ingeschreven gastouders. U kunt snel en makkelijk ontdekken of er een geschikte gastouder bij u in de buurt woont. Onze gastouders vangen uw kind kleinschalig op in een vertrouwde omgeving. U kunt als ouder uw eisen en wensen doorgeven en samen zoeken we naar de juiste gastouder in Leeuwarden. Een geschikte plek voor uw kind vindt u bij Krokodilletje!

Opvang in uw huis

Het is voor u belangrijk dat een gastouder in Leeuwarden flexibel is. Daarom is het mogelijk dat een gastouder uw kind in uw eigen huis opvangt. Daarnaast is het ook mogelijk om uw kind naar het huis van de gastouder te brengen. Wij kunnen een gastouder voor u zoeken die al meerdere kinderen opvangt. Bovendien is het ook mogelijk zelf een kennis aan te dragen als gastouder. U schrijft zich samen dan gratis in. Wat zijn onze voordelen ten opzichte van een kinderdagverblijf? Door de kleinschalige opvang verzekerd u uw kind van voldoende zorg en aandacht. Een gastouder in Leeuwarden vindt u hier.

Hoe werkt een gastouderbureau?

Uw kind wordt dagelijks door dezelfde gastouder in Leeuwarden opgevangen. Dit gebeurt altijd in een kleine groep. Hierdoor is de kans groter dat uw kind zich sneller op zijn gemak voelt. De gastouder is erg flexibel en een uurtje eerder of later afspreken vormt geen probleem. Heeft u onregelmatige werktijden? Ook dit is meestal geen probleem voor de gastouder in Leeuwarden. Ontdek nu direct welke potentiële gastouders er in uw omgeving wonen. Dit kunt u doen door uw postcode of woonplaats in te voeren bij de opvangmarkt.

Gastouder in Leeuwarden via Krokodilletje.

Een gastouder in Leeuwarden vindt u snel via Krokodilletje. Al uw vragen kunnen onder andere telefonisch gesteld worden via: 085 – 04 71 009. Vragen over een gastouder in Leeuwarden kunt u ook mailen naar: info@krokodilletje.nl.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.