Gastouder Groningen

Gastouder Groningen

Gastouder in Groningen gezocht? Gastouderbureau Krokodilletje beschikt over ruim 1500 ingeschreven gastouders. De kracht van Krokodilletje is de kleinschalige opvang van maximaal 6 kinderen per gastouder. Hierdoor kan uw kind voldoende persoonlijke aandacht krijgen in een vertrouwde omgeving. Een bemiddelaar van Krokodilletje gaat op zoek naar een geschikte gastouder in Groningen. Dit op basis van uw wensen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel ons gerust voor meer informatie op: 085 – 04 71 009

Gastouderbureau

Gedurende de periode dat u bent ingeschreven bij Krokodilletje krijgt u een vast contactpersoon. De bemiddelingsmedewerker is uw aanspreekpunt en helpt u bij het kiezen van de meest geschikte gastouder in Groningen. Daarnaast ondersteunen en begeleiden we u als u bepaalde vragen of zorgen heeft. Wij bieden ook begeleiding met de financiële afhandeling. Het voordeel van ons gastouderbureau ten opzichte van een reguliere kinderopvang is dat u alleen de daadwerkelijke uren in rekening gebracht krijgt. Hierdoor kunt u op jaarbasis flink besparen. Maak hier uw eigen voordeelberekening. Op zoek naar een gastouder in Groningen? Wij verwelkomen u graag bij Krokodilletje!

Opvangmarkt

De opvangmarkt is een makkelijke manier om in contact te komen met een gastouder in Groningen. U vindt hier veel profielen van ouders en gastouders uit heel Nederland. Hoe werkt de opvangmarkt dan precies? U kunt aangeven of u op zoek bent naar opvang of graag de opvang wil gaan verlenen. Vervolgens voert u uw postcode en woonplaats in en krijgt u direct een overzicht van de potentiële gastouders in Groningen. Een makkelijke en snelle manier om met elkaar in contact te komen.

Gastouder Groningen

Een gastouder in Groningen is zo gevonden bij Gastouderbureau Krokodilletje. Wij zijn zowel beschikbaar voor ouders als gastouders. Ontdek de mogelijkheden op onze website. Heeft u nog een aantal vragen? Neem gerust telefonisch contact op via: 085 – 04 71 009. Vragen over een gastouder in Groningen kunt u ook mailen naar: info@krokodilletje.nl.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.