Gastouder Drenthe

Vertrouwde omgeving

Zoekt u naar een geschikte gastouder in Drenthe? Gastouderbureau Krokodilletje beschikt over ruim 1500 potentiële gastouders. Inschrijven is voor ouders erg gemakkelijk en snel geregeld. U kunt makkelijk naar uw nieuwe gastouder zoeken door uw postcode, woonplaats of provincie in te vullen. Krokodilletje staat voor persoonlijke opvang in een vertrouwde omgeving voor uw kind. Het is belangrijk dat uw kind kleinschalig wordt opgevangen. Voor een gastouder in Drenthe kiest u voor Gastouderbureau Krokodilletje!

Kleinschalige opvang

Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich vertrouwd voelt in zijn eigen omgeving. Daarom is het mogelijk om de gastouder in Drenthe uw kind in uw huis op te vangen. Daarnaast kan uw kind ook naar het huis van de gastouder worden gebracht. Wij kunnen een gastouder voor u zoeken die die de opvang voor meerdere kinderen doet. Heeft u al een kennis bereid gevonden om de opvang te verzorgen? Dan schrijft u zich samen gratis bij ons in. Wij zorgen ervoor dat uw kennis dan officieel geregistreerd komt te staan als gastouder in Drenthe. Deze inschrijving gaat via het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen).

Hoe kom ik in contact met een gastouder?

Er staan ruim 1500 gastouders ingeschreven bij Krokodilletje. De kans is groot dat u meerdere keuzes kunt maken voor een gastouder in Drenthe. U krijgt een bemiddelingsmedewerker toegewezen die u zal helpen bij de keuze. Samen bespreken jullie de wensen en behoeften voor uw kind. Daarnaast heeft u met de bemiddelingsmedewerker altijd een aanspreekpunt voor uw vragen. Zo worden de lijnen kort gehouden om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Zoek hier direct naar een gastouder in Drenthe.

Gastouder in Drenthe via Krokodilletje!

Zoekt u naar een gastouder in Drenthe? Gastouderbureau Krokodilletje helpt u graag in deze zoektocht. U kunt ook bij ons terecht als u zich wil inschrijven als gastouder. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar: 085 – 04 71 009. Vragen over een gastouder in Drenthe kunnen ook per mail naar: info@krokodilletje.nl.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.