Gastouder Amsterdam

Gastouderbureau Amsterdam

Bent u op zoek naar een gastouder in Amsterdam die uw kind opvangt in een vertrouwde omgeving? Dan helpt Krokodilletje u graag verder bij het vinden van een geschikte gastouder. Uw kind wordt in een vertrouwde en kleinschalige omgeving opgevangen. Daarnaast geven onze gastouders altijd persoonlijke aandacht aan uw kind. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij een gastouder. Op zoek naar een gastouder in Amsterdam waar uw kind zich veilig en op zijn gemak voelt? Kies dan voor gastouderbureau Krokodilletje!

Zoektocht naar de geschikte gastouder

Er zijn allerlei mogelijkheden bij Krokodilletje wat betreft gastouders in Amsterdam. Zo kunt u kiezen voor een gastouder waarbij uw kind thuis bij de gastouder terecht kan. Ook is het mogelijk dat een gastouder uw kind in uw eigen huis opvangt. Bij de zoektocht naar een geschikte gastouder brengen wij uw wensen en de behoeften van uw kind in kaart. Vervolgens gaan wij op naar een passende gastouder waar uw kind zich kan ontplooien in een vertrouwde omgeving.

Ontwikkeling van uw kind

Gastouderopvang in Amsterdam is goedkoper dan bijvoorbeeld een kinderopvang. Een gastouder ontvangt uw kind op in een huiselijke omgeving. Een groot voordeel is dat uw kind altijd een vertrouwd gezicht ziet. Hier is in een grootschalige opvang vaak geen sprake van. De kans bestaat dat uw kind bij een gastouder in Amsterdam terecht komt waar ook andere kinderen aanwezig zijn. Dit aantal zal nooit meer dan 6 kinderen zijn. Uw kind krijgt altijd persoonlijke aandacht en kan op deze manier ook zijn emotionele en sociale vaardigheden ontwikkelen.

Schakel Krokodilletje in voor een gastouder in Amsterdam!

Bent u op zoek naar goede zorg voor uw kind? Dan staat Krokodilletje voor u klaar. Bij Krokodilletje betaalt u alleen voor de daadwerkelijke uren dat uw kind wordt opgevangen door een gastouder. U hoeft niet bang te zijn voor extra kosten. Wist u ook al dat u door het inschakelen van een gastouder veel geld kunt besparen? U kunt op onze website een berekening maken van het totale kostenplaatje voor de opvang van uw kind. Onze gastouders in Amsterdam zijn pedagogisch en professioneel goed onderlegd. Neem contact met ons op voor meer vragen en/of informatie over onze gastouderopvang in Amsterdam.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.