Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Bent u op zoek naar een kinderslaapcoach en onrustdeskundige?

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Janine en ik ben een trotse moeder van mijn zoontje Mace. Ik ben vorig jaar afgestudeerd als kinderslaapcoach en onrustdeskundige en sindsdien help ik gezinnen met mijn bedrijf ‘The new sleepcoach’.

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Janine en ik ben een trotse moeder van mijn zoontje Mace. Ik ben vorig jaar afgestudeerd als kinderslaapcoach en onrustdeskundige en sindsdien help ik gezinnen met mijn bedrijf ‘The new sleepcoach’.

Lees hier alvast enkele handige tips om kindjes beter te laten slapen bij de opvang

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.