Gastouderverzekering? Meld u direct aan!

De Gastouderverzekering is onmisbaar voor gastouders. Bent u gastouder? Dan is het verstandig om een gastouderverzekering af te sluiten. Particuliere verzekeringen zoals uw aansprakelijkheidsverzekering particulieren dekken namelijk geen schades die tijdens uw werk ontstaan.

 

Zeker als u meerdere kinderen opvangt, is de kans reëel dat er eens een ongelukje gebeurt. Een blauwe plek of kapot speeltje is nog te overzien, maar wat als één van de kinderen ernstig letsel oploopt tijdens de opvang? De kans is groot dat u in zo’n geval door de ouders of de ziektekostenverzekeraar aansprakelijk wordt gesteld.

De Gastouderpolis vergoedt schades aan goederen en personen die tijdens de opvang ontstaan. De polis bevat meerdere gastouderverzekeringen die u kunt combineren op één polis:

 

*Gastouderverzekering aansprakelijkheid > Verzekert u tegen aansprakelijkheidsclaims.
*Gastouderverzekering ongevallen > Verzekert u en uw gastkinderen tegen ziektekosten, tandartskosten, blijvende invaliditeit en overlijden als gevolg van een ongeval dat tijdens de opvang plaatsvindt.
*Gastouderverzekering rechtsbijstand > Verzekert u van rechtsbijstand bij juridische conflicten.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

 

 

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.