Ik ben gastouder Najima uit Rotterdam

 

Over Ik ben Najima uit Rotterdam

Ik wil mij graag even voorstellen, mijn naam is Najima, ik heb 6 kinderen in de leeftijd tussen 18 en 3 jaar oud. Ik werk nu bijna 6 jaar als gastouder.. Zoals jullie het zien heb ik voldoende ervaring al met mij eigen kids Hihi.. lekker druk maar heeel gezellig.. Maar wat ik belangrijk vind is dat kinderen zich zelf kunnen zijn, en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Meer lezen
Naam
Najima
Leeftijd
31
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180247
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
01/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik wil mij graag even voorstellen, mijn naam is Najima, ik heb 6 kinderen in de leeftijd tussen 18 en 3 jaar oud. Ik werk nu bijna 6 jaar als gastouder.. Zoals jullie het zien heb ik voldoende ervaring al met mij eigen kids Hihi.. lekker druk maar heeel gezellig.. Maar wat ik belangrijk vind is dat kinderen zich zelf kunnen zijn, en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik bied ze graag structuur, hygiene en veiligheid aan, want ritme en de vaste rituelen geven een kind houvast wat haar/zijn gevoel van veiligheid en vertrouwdheid versterkt. Dit word natuurlijk gestimuleerd door activiteiten te doen zoals knutselen, vrijspelen, zingen en dansen en heerlijk buiten spelen. Ik heb een abonnement bij de dierentuin. Dus als het weer even mee zit wil ik er vaak genoeg er gezellig heen.. Sinds kort heb ik weer plekjes vrij. Dus bent u op zoek naar een leuke gezellige gastouder aarzel dan niet om contact op te nemen voor een kennismaking. Wie weet tot snel!!

Annuleer

Reageer op Ik ben Najima uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.