Leeftijd gastouder

59 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6

Flexibele opvang

Woonplaats

Wageningen

LRK registratie

Locatie

Kinderen kwamen altijd graag bij mij over de vloer. Sinds mei 2015 werk ik als gastouder nadat ik de nodige opleidingen had afgerond. Ik ben vrolijk en spontaan en waar nodig ook duidelijk. Contact maken met de kinderen gaat me makkelijk af. Signalen van kinderen vang ik goed op waardoor ik op tijd en adequaat kan reageren. Als gastouder neem ik voor ieder kind lekker de tijd en geef ik ze veel aandacht. Natuurlijk krijgen ze ook volop de ruimte om zelf dingen te ontdekken.

Ik ga veel naar buiten met de kinderen. Daar valt van alles te zien en te beleven. Ze leren hun omgeving kennen en ook wat ze zelf allemaal kunnen. Het is leuk om te zien hoe ze op elkaar reageren en op andere kinderen die ze buiten zien. Veiligheid en vertrouwen staan bij mij centraal. Kinderen hebben ruimte nodig, letterlijk en figuurlijk. Een plek waar ze zich thuis voelen en waar ze dingen kunnen doen die ze leuk vinden. Daarom is het van belang om het kind ruimte te bieden om zelf te ontdekken, en niet te snel in te grijpen of te verbieden.

Vertrouwen hebben in kinderen is een belangrijke voorwaarde om ze te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. Vertrouwen hebben betekent ook geen overspannen verwachtingen koesteren. Het kind de tijd gunnen zelf iets uit te zoeken of op te lossen. Door persoonlijk aandacht wennen de kinderen snel en voelen ze zich veilig en vertrouwd.

 


Gastouder Jennifer
uit Wageningen


Ik ben  gastouder Jennifer uit Wageningen. Getrouwd en met 2 volwassen kinderen die alleen in het weekend thuis zijn. Zelf heb ik al mijn hele leven een passie voor kinderen. We wonen in Wageningen aan een kindvriendelijk plein waar kinderen lekker buiten kunnen spelen. In het verleden heb ik bijverschillende bedrijven gewerkt. Tussendoor heb ik altijd veel op kinderen gepast.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.