Leeftijd gastouder

33 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.25

Flexibele opvang

Woonplaats

Steenderen

LRK registratie

Locatie

Hallo beste ouder(s),

Mijn naam is Janneke, ik ben 32 jaar en een gastouder uit Steenderen. Ik ben nu 2 jaar gastouder en heb daarvoor al vanaf mijn 14e met veel plezier bij diverse families op mogen passen.

Ik ben afgestudeerd aan de pabo als docent basisonderwijs en hoewel ik het lesgeven geweldig vond, mistte ik de hoeveelheid persoonlijke aandacht die ik in mijn werk kwijt kon. Als gastouder kan ik dit echter in overvloed en ik vind het heerlijk om de kinderen veel liefde en uitdagingding te kunnen geven.

Ik bied thuisopvang in Steenderen, waar ik op een gesplitste boerderij woon met mijn man Jeffrey, zoontje Floris en ons hondje Murphy (een rustig hondje, die dol is op kinderen). We hebben een grote, ruime, omheinde tuin, waar de kinderen naar harte lust kunnen ravotten en ontdekken. In de zomer wordt het zwembadje opgezet, in de winter komt de slee van zolder en het hele jaar door gaan we er met de Boldekar opuit. Als het weer wat minder is vermaken we ons binnen ook prima met knutselen, koken, muziek maken en natuurlijk is er ook genoeg ruimte om lekker zelfs te spelen met poppen, lego, spelletjes, karren en klei.

Ik ben dol op thema’s en seizoenen en besteed hier graag veel aandacht aan doormiddel van knutsels, boeken en versieringen. Ik houd van rust en regelmaat als basis, met daarnaast leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, speeltuin of het bos.

Als opgeleide docent ben ik ook prima in staat om de wat oudere kinderen te helpen met eventueel huiswerk of te begeleiden in ander schoolgerelateerd werk. Ook vind ik het erg leuk om de (jonge)kinderen op spelenderwijs kennis te laten maken met taal, rekenen en lezen doormiddel van letterstempels, spelletjes of lekker samen lezen.

Voel u vrij om samen met uw kind een keertje bij mij langs te komen!


Gastouder Janneke
uit Steenderen


Hallo beste ouder(s), Mijn naam is Janneke, ik ben 32 jaar en een gastouder uit Steenderen. Ik woon op een ruime boerderij met mijn man, zoontje, hondje en kipjes en doe dit werk  nu al 7 jaar met veel plezier!

Opvang bij gastouder thuis

1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.