Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Oosterhout

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Monique uit Oosterhout. Ik ga starten als gastouder. Hiervoor werkte ik bij een kinderdagverblijf. Daarna was ik gaan werken als administratief medewerker, ook heb ik gewerkt bij de GGD. Ik heb de opleiding SPH gevolgd, en de opleiding activiteiten begeleiding. Ik heb de cursussen EHBO, Reanimatie, BHV, Schminkcursus behaald. Tijdens de opvang vind ik het belangrijk dat het kind, zich op zijn/haar gemak voelt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het kindje zich tijdens de opvang zich optimaal kan ontwikkelen. Je moet het kindje hiervoor de tijd geven er niet naar willen streven, of het kindje hiernaar toe puchen. Ik ga graag met de kinderen naar buiten en als het slecht weer is, gaan we binnen kleien, kleuren etc. Ik maak gebruik van een vast dagritme. Ik heb 2 katten die door het huis rondlopen,  als het nodig is worden ze  in de bijkeuken gezet. Ook heb ik een hond, zij blijft in de gang wanneer de kinderen er zijn. In de tuin heb ik speelfietsjes staan en een trampoline, waar de kinderen op kunnen spelen. De kinderboerderij staat een eindje van mijn huis af, als we er heen willen gaan fiets ik  met de bakfiets er naar toe. Achter het huis is een speeltuin, ook ligt er op 10 minuten loopafstand een vijver daar lopen we samen heen als we eendjes willen gaan voeren. Ik maak gebruik van de bakfiets en de auto. Ik beschik over een kinderwagen en een maxicosi. Mijn vraag is of de ouders zelf luiers, zalfjes en kleding willen meenemen.

 

VOL 04=01-2019


Gastouder Monique
uit Oosterhout


Ik ben gastouder Monique uit Oosterhout. Ik ga starten als gastouder. Hiervoor werkte ik bij een kinderdagverblijf. Daarna was ik gaan werken als administratief medewerker, ook heb ik gewerkt bij de GGD. Ik heb de opleiding SPH gevolgd, en de opleiding activiteiten begeleiding. Ik heb de cursussen EHBO, Reanimatie, BHV, Schminkcursus behaald. Tijdens de opvang vind ik het belangrijk dat het kind, zich op zijn/haar gemak voelt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het kindje zich tijdens de opvang zich optimaal kan ontwikkelen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.