Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Harderwijk

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Yvonne uit Harderwijk. Ik ben 23 jaar geleden begonnen als gastouder, daarvoor werkte ik op kantoor ook heb ik enige tijd gewerkt bij de Albert Heijn als verkoopster . Ik heb VMBO gedaan en de opleiding Helpende Zorg en Welzijn gevolgd en succesvol afgerond. Op dit moment volg ik opnieuw de EHBO cursus. Ik vind het belangrijk, dat kinderen zich zelf kunnen zijn tijdens de opvang. Dat de kinderen zich op hun gemak voelen bij mij thuis, wat ik de kinderen wil leren is regelmaat, reinheid en rust.  Ik kijk of ik de ouders bij kan staan tijdens de ontwikkeling van hun kind. Tijdens de opvang ga ik het soms  naar buiten met de kinderen, ongeacht of het koud buiten is. Ik vind het belangrijk dat kinderen veel buiten spelen, omdat dit ook gezond voor hun is. Wanneer we naar buiten gaan, gaan we voornamelijk naar de speeltuin, (speeltuintje voor de deur)  kinderboerderij of eendjes voeren. Ook ga ik samen met de kinderen vaak naar het winkelcentrum, om boodschapje  te doen. Wanneer ik alleen de oudere kinderen op een dag heb, dan ga ik wel eens met ze koekjes bakken en knutselen.Ik maak gebruik van een vast dagritme.De kinderen spelen altijd in de speeltuin  daar is  een schommel en wipkip en speelhuisje en leuke zitjes  Ook zijn daar veel buurtkinderen die er spelen, dus dan kunnen ze ook met hun spelen De andere speeltuintjes zijn dicht bij mij in de buurt, dus daar lopen we gewoon heen. De kinderboerderij staat wat verder van mijn huis af, dus wanneer we naar de kinderboerderij willen gaan we altijd met de auto toch lopend.  Ik maak gebruik van de auto, fiets, maar voornamelijk gaan we altijd lopen. Ik beschik over alle materialen, de ouders hoeven alleen een luiertas mee te nemen. Ook vraag ik ze om schone kleren mee te nemen, voor hun kinderen. Ik ben flexibel in de opvang. Ik volg cursussen en informatieavonden om mezelf te kunnen ontplooien als gastouder, zon  5 keer per jaar. Wanneer een gastouder van een gezin ziek is, kunnen ze altijd mij vragen om op te vangen.

 


Gastouder Yvonne
uit Harderwijk


Ik ben gastouder Yvonne uit Harderwijk. Ik ben 23 jaar geleden begonnen als gastouder, daarvoor werkte ik op kantoor ook heb ik enige tijd gewerkt bij de Albert Heijn als verkoopster . Ik heb VMBO gedaan en de opleiding Helpende Zorg en Welzijn gevolgd en succesvol afgerond. Op dit moment volg ik opnieuw de EHBO cursus. Ik vind het belangrijk, dat kinderen zich zelf kunnen zijn tijdens de opvang. Dat de kinderen zich op hun gemak voelen bij mij thuis, wat ik de kinderen wil leren is regelmaat, reinheid en rust.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.