Ik ben gastouder Yvonne uit Alphen aan den Rijn

 

Over Ik ben gastouder Yvonne uit Alphen aan den Rijn

Ik ben gastouder Yvonne uit Alphen aan den Rijn. Ik was al jarenlang gastouder maar in 2010 moest alles geregistreerd worden dus toen ben ik officieel begonnen en sta ik geregisterd in het Landelijke register. Ik heb verder geen andere werkzaamheden hiervoor gedaan. Ik heb de benodigde opleiding gevolgd om gastouder te worden.

Meer lezen
Naam
Yvonne
Leeftijd
0
Woonplaats
Alphen aan den Rijn
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170784
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
08/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Yvonne uit Alphen aan den Rijn. Ik was al jarenlang gastouder maar in 2010 moest alles geregistreerd worden dus toen ben ik officieel begonnen en sta ik geregisterd in het Landelijke register. Ik heb verder geen andere werkzaamheden hiervoor gedaan. Ik heb de benodigde opleiding gevolgd om gastouder te worden. Ik heb aantal cursussen gevolgd die de gastouderbureaus aanbieden. Ik heb zelf twee oudere kinderen. Rust en regelmaat vind ik erg belangrijk. Ik ga graag knutselen met de kinderen of ga ik naar buiten. Ik doe vaak activiteiten die leeftijdsgebonden zijn. De dagritme is erg flexibel. Ligt er aan welke kindjes er zijn. Ik breng de kinderen naar school en haal ze ook weer op. Op dit moment heb ik 6 kinderen in de opvang. Ik heb een klein vogeltje.  Ik woon in een appartement met 2 verdiepingen. Ik woon in een kindvriendelijke buurt. Er zit een school tegenover mijn huis en daar haal ik de kinderen ook van op. Ik heb geen tuin. Er zitten verschillende speeltuintjes en kinderboerderijen vlak in de buurt. Ik maak gebruik van de auto, fiets en ga lopend. Ik heb eigenlijk alle materialen tot mijn beschikking voor de leeftijdscategorieën.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Yvonne uit Alphen aan den Rijn

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.