Leeftijd gastouder

32 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Apeldoorn

LRK registratie

Locatie

Mijn naam is Yara, ik ben 31 jaar oud en heb na mijn opleiding pedagogisch medewerker ruim 8 jaar in de kinderopvang gewerkt. Nu ik zelf 3 prachtige kinderen heb (2017, 2019, 2022), heb ik besloten om verder te gaan als gastouder. Ons huis waar ik de opvang verzorg staat in Apeldoorn (Matenhoeve). Daar woon ik samen met mijn man, kinderen en trouwe hond Tess. Tess is een middelmaat hond van 7 jaar, gezellig, rustig en heel wat gewend van onze kinderen.

 

Ik vind het heerlijk om activiteiten te ondernemen passend bij de leeftijd van de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan binnen activiteiten zoals knutselen, lezen, gymmen en dansen. Maar eigenlijk ben ik het liefst buiten met de kinderen te vinden. We hebben een ruime tuin met een speelhuisje, wipwap een zand-/watertafel en nog veel meer om mee te spelen. Ook ga ik er met de bakfiets vaak op uit naar bijvoorbeeld Kinderboerderij de Maten, het Matenpark of speeltuintjes in de buurt.

 

De kinderen staan bij mij centraal, dat betekent dat ik rekeninghoud met emoties van een kind en alert ben op de signalen die een kind afgeeft. Hierdoor geef ik uw kind een veilig gevoel van vertrouwen, toegankelijkheid en bereikbaarheid. Ik zorg voor voldoende structuur en uitdaging (spelenderwijs leren) voor de kinderen. Ik richt mij voor nu op kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

Avond, nacht en weekend opvang in overleg.

 


Gastouder Yara
uit Apeldoorn


Mijn naam is Yara en heb ruim 8 jaar in de kinderopvang gewerkt. Wij wonen in Apeldoorn de maten hoeve. De kinderen staan bij mij centraal, dat betekent dat ik rekeninghoud met emoties van een kind en alert ben op de signalen die een kind afgeeft. Hierdoor geef ik uw kind een veilig gevoel van vertrouwen, toegankelijkheid en bereikbaarheid.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.