Leeftijd gastouder

3 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.65

Flexibele opvang

Woonplaats

Amersfoort

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Yaelle uit Amersfoort. In 2013 ben ik begonnen als GO, ik deed oppas werk en na de komst van mijn eerste kindje ben ik zelf als gastouder begonnen. Ik heb oppas werk, kinderfeestjes organiseren, horeca, grafisch ontwerper gewerkt. Ik heb de opleiding zorg en welzijn gedaan. Ik heb de cursus ehbo gevolgd. Ik heb zelf 2 kinderen van 2,5 jaar en 3 maanden en een man. Regelmaat, luisteren naar het kind, het belang van de ouders belangrijk vinden, gezelligheid en ondernemend zijn vind ik belangrijk. Er op uit, veel naar buiten, vies worden. Knutselen, zelfstandig spelen vrij spelen/binnenkomst, drinken en fruit eten, activiteit, lunch, slapen/activiteit, eventueel kinderen van school halen, drinken en eten, vrij spelen. Ik heb 1 kindje op de woensdag van 5 maand. Ik heb een hond, kinderen mogen in aanraking komen, de hond kan ook eventueel ergens anders zijn. Ik woon in een eengezinswoning. Het is een kindvriendelijk buurt, ik woon in een erf. Ik heb een afgesloten tuin. Ik gebruik wel is de auto, ik ga lopend, fiets. Ik heb stoeltjes, ledikanten, wandelwagen aanwezig. Ik ben erg flexibel.


Gastouder Yaelle
uit Amersfoort


Hallo! Ik zal me even voorstellen, ik ben Yaelle, 30 jaar en moeder van 3 prachtige kindjes (6jaar, 4jaar, 1 jaar)  Met mijn woonplaats Vathorst, een toffe (nieuwbouw) gezinswijk, zoek ik leuke kiindjes die bij mij een heerlijk thuisgevoel kunnen creeeren. Ik ben een gastouder die erg graag op pad is, dierentuin, kinderboerderij, even een keertje naar het pannenkoekenhuis om daar mer de fietsjes te toeren. noem het maar op.... en ik ben der te vinden. Maar ook heerlijk knutselen,pompoen uithollen, hersttakken zoeken en oppimpen en Lentetekeningen maken!  Maar... natuurlijk wel in het ritme van je kind!. Zelf heb ik een levendig huis, dus er mag ook best wel rommel gemaakt worden! (Samen achteraf opruimen is natuurlijk wel erg fijn, daar leren we ook weer van.) Mijn werkdagen zijn momenteel vrij flexibel, aangezien ik vanaf na de zomervakantie allemaal 3 jarige heb die naar de basisschool gaan. Dus... wie weet spreekt dit verhaaltje je aan, wil je meer weten over mij en kunnen we is bellen, elkaar zien voor een kopje koffie en is zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Hartelijke groet, Yaelle

Opvang bij gastouder thuis

1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.