Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Apeldoorn

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Xiomora uit Apeldoorn. Ik ben in maart 2018 begonnen als gastouder. Voor dat ik gastouder werd heb ik in de zorg gewerkt en ben ik in Suriname leerkracht geweest .Ik heb de opleiding Spw niveau 2 gedaan. Ik heb geen cursus gevolgd. Ik heb 2 kinderen; jongen van 9 en een meisje van 8 maanden.Tijdens de opvang vind ik het belangrijk om de kindjes een veilig thuis omgeving tegeven, een vertrouwd gevoel en heel veel liefde aan te bieden. Ik ben oriënterend om een VVE programma te gaan volgen, zodat ik meer thema gericht kan werken met de kinderen, wat ik leuk vind om te doen met de kinderen is knutselen, veel lezen, liedjes zingen en de kinderen motiveren om dingetjes zelf te doen. Ik heb momenteel 2 baby’s in de opvang, nog een kindje in november van 2, en in december weer een babytje. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een 2 onder 1 kapwoning. Ik heb een hele ruime woonkamer en een hele grote tuin. In de tuin heb ik ook speeltoestellen; schommels, glijbaan en een zandbak. Ik heb de tuin afgesloten door middel van een hek zodat de kindjes ook nergens heen kunnen. Ook heb ik een eigen kamer in gericht voor de baby’s. Ik woon in een kindvriendelijke buurt, zuidbroek. In de tuin heb ik een grondbox voor de oudere kindjes dat ze allemaal buiten kunnen zitten. In mijn buurt heb ik op loopafstand ook nog toestellen met water en zand.  Ik heb nog geen vervoersmiddelen maar ik wil een bakfiets aanschaffen, tot nu toe doe ik alles nog lopend. Ik heb in de opvang ook verschillende materialen zoals; een buggy,  2 kinderstoelen , box, campingbedjes. Ik vind het belangrijk om een goedkennismakings gesprek met de ouders te hebben, waar ze aan toe zijn enz.


Gastouder Xiomora
uit Apeldoorn


Ik ben gastouder Xiomora uit Apeldoorn. Ik ben in maart 2018 begonnen als gastouder. Voor dat ik gastouder werd heb ik in de zorg gewerkt en ben ik in Suriname leerkracht geweest .Ik heb de opleiding Spw niveau 2 gedaan. Ik heb geen cursus gevolgd. Ik heb 2 kinderen; jongen van 9 en een meisje van 8 maanden.Tijdens de opvang vind ik het belangrijk om de kindjes een veilig thuis omgeving tegeven, een vertrouwd gevoel en heel veel liefde aan te bieden.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.