Leeftijd gastouder

71 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Hoofddorp

LRK registratie

Locatie

Ik ben nu 14 jaar werkzaam als gastouder. Ik heb vroeger de opleiding kinder- en jeugdverzorging gedaan en dat is altijd een beetje blijven kriebelen ondanks dat ik een hoop andere dingen heb gedaan. Ik heb in de catering en ik heb in winkels gestaan. Toen mijn kinderen klein waren ben ik thuis gebleven om voor de kinderen te zorgen. Ik heb de opleiding kinderverzorging en opvoeding gevolgd. Ik heb de cursus “Goed gastouderschap”, certificaat werken met de meldcode en natuurlijk iedere 2 jaar de EHBO herhaling. Ik heb 3 kinderen in de leeftijd van 44, 40 en 37. Mijn kinderen wonen niet meer thuis. IK vind het erg belangrijk dat de kinderen leren om respectvol met elkaar en met anderen omgaan. Ik vind het belangrijk om de kinderen waarden en normen te geven, maar ook de gezelligheid, veiligheid en warmte in een huiselijke situatie. Ik ga elke dag wandelen met de kinderen. Ook wordt er gebouwd, gekleid, getekend, geschilderd en geknutseld. Ik kijk wel naar wat de kinderen graag op dat moment willen doen en daar anticipeer ik op. Buitenspelen vind ik wel heel erg belangrijk dus dat gebeurt dagelijks, mits het weer het toelaat. Ik ben hier flexibel in. Eten/drinken en slapen wel op vaste tijden. Daar tussen kijk ik welke activiteit op welk moment het beste uitkomt. Op dit moment heb ik 2 kinderen in de opvang, een van 2,5 jaar en een van 1,5 jaar. Ik heb een hele oude hond, deze is er gewoon bij tijdens de opvang. Het contact met de hond en de kinderen gaat heel goed, de hond weet niet beter. Wel ben ik er altijd bij als de kinderen bij de hond zijn. Ik woon in een eengezinswoning, een rijtjeshuis. Ik woon aan een doorgaande weg. Er zijn verschillende speelterreintjes in de buurt. Ik heb een fijne grote tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen. In de tuin staat ook een trampoline. Er zijn verschillende speelterreintjes en parkjes op loopafstand. Alleen lopen/wandelen. Alles is op loopafstand. Incidenteel ga ik met de bus. Ik heb een tweelingwagen en een enkele wandelwagen en 2 vaste ledikantjes. Verder beschik ik over alles wat maar nodig is om als gastouder werkzaam te kunnen zijn.


Gastouder Wil
uit Hoofddorp


Ik ben nu 14 jaar werkzaam als gastouder. Ik heb vroeger de opleiding kinder- en jeugdverzorging gedaan en dat is altijd een beetje blijven kriebelen ondanks dat ik een hoop andere dingen heb gedaan. Ik heb in de catering en ik heb in winkels gestaan. Toen mijn kinderen klein waren ben ik thuis gebleven om voor de kinderen te zorgen. Ik heb de opleiding kinderverzorging en opvoeding gevolgd. Ik heb de cursus “Goed gastouderschap”, certificaat werken met de meldcode en natuurlijk iedere 2 jaar de EHBO herhaling. Ik heb 3 kinderen in de leeftijd van 44, 40 en 37.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.