Leeftijd gastouder

57 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.75

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Beste ouder,

naam is Wendy Doorenspleet en ik ben prMijnofessioneel gastouder. Mijn bedrijf heet Wendy’s Home For Kids en ik ben hier erg trots op. Ik ben 17 jaar actief als Gastouder in de kinderopvang.

Ik heb een sterke affiniteit met kleine kinderen en heb hen veel te bieden o.a. in de vorm van een VVE programma ( Voorschoolse Educatie), liefdevolle aandacht, verzorging en wil ook een belangrijke aanvulling zijn in de opvoeding van uw kind. Ik zal dit, in goed overleg, met u als ouder doen. Er is een ruim aanbod aan speelgoed voor alle leeftijdsfasen van het kind. Ook is er in onze achtertuin ruim voldoende speelruimte en speelgoed, waar ik een veilige speel en leef omgeving bied. Het kind heeft zonodig een eigen slaapplaats en eigen bedje.

Ik zou graag met u in contact willen komen i.v.m. de opvang van jullie zoontje of dochtertje. Momenteel heb ik leuke gevarieerde groep kindjes waar uw kind mee op kan trekken. U kunt mij mailen of bellen om een afspraak te maken of wat vragen te stellen. Om vooraf een goede inschatting te kunnen maken, wil ik u vragen om de opvangdagen kenbaar te maken  voordat het kennismakingsgesprek plaatsvind. Dit i.v.m. de actuele mogelijkheden.

Komende zomerperiode, gaat Wendy’s Home For Kids verhuizen naar Nobelhorst te Almere. Op het nieuwe adres, Alfred Kastlerstraat 17 (De Brouwerij), hebben we de begane grond dan helemaal beschikbaar voor de kinderopvang. Mocht u vóór de verhuizing al kiezen voor mij als gastouder, zal ik ervoor zorgen dat de opvang naadloos overgaat van de oude naar de nieuwe situatie, zodat de opvang gecontinueerd kan blijven.

Ik wil u hierbij uitnodigen om contact met mij op te nemen om de mogenlijkheden te bespreken.

Groet en tot ziens bij onze eerste kennismaking.

Wendy Doorenspleet.


Gastouder Wendy
uit Almere


Beste ouder, Mijn naam is Wendy Doorenspleet en ik ben professioneel gastouder. Mijn bedrijf heet Wendy’s Home For Kids en ik ben hier erg trots op. Ik ben 17 jaar actief als Gastouder in de kinderopvang. Groet en tot ziens bij onze eerste kennismaking. Wendy Doorenspleet

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.