Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Groenlo

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Wencke uit Groenlo. Ik ben 28 jaar en woon in een appartement in Groenlo. Al sinds mijn jeugd ben ik dol op kinderen! Door het oppassen, stages in de kinderopvang en vrijwilligster te zijn geweest op een peuterspeelzaal, heb ik  veel ervaring.

Aangezien ik gastouder aan huis ben, vindt de opvang plaats bij de kinderen  thuis. Kinderen zijn daardoor in hun eigen vertrouwde omgeving! Inmiddels werk ik al bijna 6 jaar als gastouder. In die tijd heb ik bij verschillende gezinnen gewerkt: bij zowel kleine als grote gezinnen, op de boerderij en in de stad. Ook heb ik heel diverse gewoontes en regels met  betrekking tot het opvoeden kinderen voorbij zien komen. Van al deze ervaringen heb ik veel geleerd!

Ik hou van het werken met kinderen. Als gastouder wil ik ervoor zorgen dat de kinderen een leuke en gezellige dag hebben!  Ik wil actief zijn met de kinderen, knutselen, gezellig een spelletje doen en buiten spelen.

Voorlezen doe ik veel, ik ga regelmatig met de kinderen naar de bibliotheek om boeken uit te zoeken en vervolgens gezellig thuis op de bank de boeken voor te lezen. Dit is vaak een moment van rust en het stimuleert de taalontwikkeling!

Bakken is een hobby van mij. Met de opvangkinderen maak ik ook graag koekjes, cakejes, pepernoten, appelflappen etc. Dit valt bij de kinderen vaak in de smaak, letterlijk en figuurlijk!

En wat ik uiteraard ook graag doe met de kinderen is het maken van uitstapje: naar de kinderboerderij, speeltuin of zwembad.  Zeker niet te vaak, maar bijvoorbeeld in de vakantie of bij een studiedag van school.

Drie jaar geleden heb ik de VVE-Kiki cursus gevolgd en heb het certificaat behaald. Met deze methode kan ik kinderen van 0 tot 4 jaar stimuleren in de ontwikkeling door verschillende activiteiten aan te bieden. Door o.a. Vakbladen en nieuws over gastouderopvang op internet wil ik zoveel mogelijk weten en bijblijven. Sinds 1 september 2017 heb ik ook mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 3 behaald.

Rust, reinheid en regelmaat vind ik belangrijk. Toch ben ik ook flexibel. Bv. als een kind een keer niet of wat later naar bed gaat, de indeling kan ik aanpassen naar het ritme van de kinderen. Ik kan ook genieten van “Prietpraat”.  Een leuke uitspraak van een jongetje: “Ik wil later wel met jou trouwen, Wencke!”

Ik ben niet meer beschikbaar als gastouder.

 

 

 


Gastouder Wencke
uit Groenlo


Ik ben gastouder Wencke uit Groenlo. Ik ben 28 jaar en woon in een appartement in Groenlo. Al sinds mijn jeugd ben ik dol op kinderen!

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.