Leeftijd gastouder

51 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Oosterzee

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder uit Anja uit Oosterzee. Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen als gastouder. In eerste instantie was dit omdat een vriendin opvang nodig had voor haar kind. Van het één is het ander gekomen en inmiddels vang ik elke dag kinderen op. Voordat ik gastouder werd werkte ik in een visverwerkingsbedrijf. Na de geboorte van mijn eigen kinderen ben ik fulltime moeder geworden. Ik heb de opleiding voor gezinsverzorgster gedaan. Toen ik startte als gastouder heb ik een soort opfriscursus gedaan van mijn opleiding om weer ‘bij’ te zijn. Ik heb drie kinderen; een zoon van 14, een zoon van 10 en een dochter van 7 jaar. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen in een veilige, liefdevolle omgeving terechtkomen waar ze geborgenheid mogen ervaren. Dit bied ik ze graag. Ik knutsel graag met de kinderen, maar laat ze er wel vrij in. De kinderen worden gebracht en gehaald naar en van school. Na schooltijd wordt er even gezamenlijk iets gedronken en gegeten en daarna mogen ze lekker spelen, knutselen, etc. Op het moment heb ik op vier dagen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar in de opvang. Al deze kinderen zijn er voor en na schooltijd. Ik heb een kleine hond die heel lief is met kinderen. Dit is tot nu toe nog nooit een probleem geweest.Ik woon in een twee onder één kap woning. Ik woon in Oosterzee. Dit is een klein dorp (volledig 30 km zone). Ik heb een grote afgesloten buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Tegenover mijn huis is een school met een groot schoolplein. Verder zijn er in mijn buurt een speeltuintje en een JOP (Jongeren OntmoetingsPlek) te vinden met speeltoestellen, voetbalveld, kabelbaan, etc. Ik heb een auto en een fiets. Ik heb de beschikking over een buggy, tafelstoel, ledikantje en een wipstoeltje. Ik sta altijd open voor overleg. Er is heel veel mogelijk.


Gastouder Anja
uit Oosterzee


Ik ben gastouder uit Anja uit Oosterzee. Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen als gastouder. In eerste instantie was dit omdat een vriendin opvang nodig had voor haar kind.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.