Leeftijd gastouder

47 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 7.5

Flexibele opvang

Woonplaats

Moordrecht

LRK registratie

Locatie

Ruim 21 jaar ben ik werkzaam binnen de kinderopvang, gastouderopvang en het onderwijs gericht op het pedagogisch werk. Wet kinderopvang & Wet IKK gekwalificeerd dragen bij aan de liefdevolle verzorging en oprechte aandacht welke je kind Thuis bij Barbamama, zal krijgen.

Het zijn echter de jaren werkervaring in diverse functies, die mij hebben doen overtuigen dat kleinschalige opvang, de meeste ideale vorm van kinderopvang is. Eigenlijk wist ik dit al toen ik in 2006 uit het werk in de kinderopvang op een dagverblijf stapte en met volle overtuiging op zoek ging naar de ideale vorm van opvang waarbij ik het kind wel kon blijven zien en volgen. Dit vond ik in gastouderopvang.

Gastouderopvang is en blijft kleinschalige opvang met (opr)échte aandacht voor het kind én de ouder, waarbij ik mijn eigen ideeën, werkwijze en creativiteit ten volle kan benutten en het belang van het kind voorop staat.

De kleinschaligheid, het vaste gezicht en de korte lijnen, zorgen mede voor een samenwerking  met als doel het belang van en de ontwikkeling en verzorging van het kind, voorop te stellen.

Kinderen, ouders en Barbamama héél blij!


Gastouder Thuis bij Barbamama
uit Moordrecht


Thuis bij Barbamama, Gastouderopvang Moordrecht

Ieder kind op zijn of haar eigen wijze en ieder op zijn of haar eigen tempo. Of dat nu sneller is, of rustiger aan. Met respect voor de eigenheid van kinderen, het pure dat ze allemaal in zich hebben. Tijd voor de creativiteit die ieder kind van binnen heeft. Aandacht voor de van nature aanwezige drang in kinderen om de wereld te ontdekken en te leren van en met alles om zich heen. Met daarbij ook oog voor gezonde voeding en een natuurlijke duurzame inrichting en speelgoed. Met invloeden uit de verschillende opvoedingstromingen zoals Montessori, Pikler en Steiner, geef ik Thuis bij Barbamama, vorm. De nadruk zal liggen op het samen spelen en van(en met) elkaar leren in een warme, uitdagende huiselijke omgeving waar met je hoofd, hart en handen je kan en mag zijn wie bent, namelijk, uniek!

Welkom, Voel je Thuis bij Barbamama, kleinschalige kinderopvang in Moordrecht!

Opvang bij gastouder thuis


Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.