Ik ben gastouder Thea uit Hoogland

 

Over Ik ben gastouder Thea uit Hoogland

Ik ben gastouder Thea uit Hoogland. Ik ben 25 jaar geleden begonnen als gastouder door het kindje van mijn buurvrouw op te vangen.

Meer lezen
Naam
Thea
Leeftijd
0
Woonplaats
Hoogland
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160882
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
23/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Thea uit Hoogland. Ik ben 25 jaar geleden begonnen als gastouder door het kindje van mijn buurvrouw op te vangen. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt als medisch analiste in het ziekenhuis. Ik heb als opleiding de MBO medisch gedaan. Als extra cursussen heb ik het kikiprogramma gevolgd en heb ik EHBO voor kinderen gedaan. Ik heb 2 kinderen, 2 jongens 1 van 23 en 1 van 20 waarvan de jongste nog thuis woont en een man. Tijdens de opvang vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig en gestimuleerd voelen in een fijne huiselijke sfeer. Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, buiten te zijn en spelletjes te doen. Ik heb een vast dagritme. Als er kinderen in de ochtend nog moeten ontbijten dan krijgen ze daar de gelegenheid voor, daarna gaan we spelen en om 10.00 krijgen de kinderen fruit, en sapje uit de natuurwinkel en een stukje ontbijtkoek. Daarna gaan we lekker naar buiten tot de lunch, na de lunch gaan de kleintjes slapen en de grotere kinderen knutselen en evt. een educatief programma op televisie kijken. Tegen 15.00 weer wat eten en drinken, daarna weer spelen en om 16.30 gaan we bezig met opruimen, als dat gedaan is mogen ze nog even televisie kijken totdat ze worden opgehaald. Op dit moment heb ik 5 kinderen in de opvang, ik heb er 1 van 1 jaar, 1 van 2 jaar en 3 van 3 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een 2 onder 1 kap woning met een grote afgesloten tuin waar verschillende speeltoestellen in staan. Ik woon in een rustige buurt. Ik maak gebruik van mijn tuin. Achtermijn en huis is er een stadspark en er zijn speeltuintjes en een bos in de buurt. Ik doe alles en maak dus geen gebruik van een auto lopend. Ik heb een dubbele kinderwagen,2 wipstoeltjes,6 bedjes, slaapzakjes tot mijn beschikking. Mijn uurtarief is € 5.00 m.u.v. luiers en babyvoeding.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Thea uit Hoogland

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.