Leeftijd gastouder

2 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.00

Flexibele opvang

Woonplaats

Hoogland

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Thea uit Hoogland. In 1994 begonnen als gastouder door het kindje van mijn buurvrouw op te vangen. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt als medisch analiste in het ziekenhuis. Ik heb als opleiding klinische chemie gedaan. Als extra cursussen heb ik het VVE programma gevolgd (vroege voortijdse educatie, KIKI) en heb ik EHBO voor kinderen gedaan. Ik ben getrouwd met André en we hebben 2 kinderen, 2 jongens, die beide niet meer thuis wonen. Tijdens de opvang vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig en gestimuleerd voelen in een fijne huiselijke sfeer. Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, buiten te zijn en spelletjes te doen. Ik heb een vast dagritme. Als er kinderen in de ochtend nog moeten ontbijten dan krijgen ze daar de gelegenheid voor, daarna gaan we spelen en om 10.00 krijgen de kinderen fruit, en sapje uit de natuurwinkel en een stukje ontbijtkoek. Daarna gaan we lekker naar buiten tot de lunch, na de lunch gaan de kleintjes slapen en de grotere kinderen knutselen en evt. een educatief programma op televisie kijken. Tegen 15.00 weer wat eten en drinken, daarna spelen en om 16.30 gaan we opruimen, als dat gedaan is mogen ze nog even televisie kijken totdat ze worden opgehaald. Ik wil het kind kind laten zijn. Op dit moment heb ik 5 kinderen in de opvang, waarvan er 1 kindje onregelmatig komt. De jongste is 6 maanden de oudste bijna 3 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een 2 onder 1 kap woning met een grote afgesloten tuin waar verschillende speeltoestellen in staan en veel buitenspeelgoed. De straat is doodlopend en rustig. Achter mijn huis is het stadspark met een groot grasveld en een stukje bos. In de buurt is een leuk speeltuintje die door de buurt is gerealiseerd. Boodschappen doe ik lopend met de dubbele kinderwagen. Tot mijn beschikking heb ik: wipstoeltjes, bedjes, duobedje, beddengoed, etc. etc.

Mijn uurtarief is € 6,00 m.u.v. luiers en babyvoeding.


Gastouder Thea
uit Hoogland


Ik ben gastouder Thea uit Hoogland. In 1994 ben ik begonnen als gastouder voor kindjes van 0-4 jaar.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

[gravityform id="2" title="false" description="false" ajax="false"]

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.