Leeftijd gastouder

47 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.95

Flexibele opvang

Woonplaats

Doetinchem

LRK registratie

Locatie
Ik ben gastouder Tessa uit Doetinchem. Ik ben in 2016 begonnen als gastouder. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als directieassistente. Ik heb de opleiding zorg en welzijn gedaan. En daarnaast ook de cursussen observatie, baby in de opvang, meldcode en communiceren met ouders gedaan. Ik heb 4 kinderen, in de leeftijd van 14 – 19 jaar. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich prettig voelen, zich gewaardeerd voelen, ook door goede communicatie met de ouders. Ik doe dit graag met de kinderen; buiten spelen, knutselen, vve piramide en organiseer veel activiteiten voor ze. Ik kijk wat de kinderen willen en sluit aan op de kinderen. Onze dagindeling is ongeveer het volgende; Om 9.00 uur gaan we naar buiten, daarna fruit eten. Spelen, brood eten en slapen, als ze willen dan knutselen we of dansen en zingen of een andere activiteit. Ik heb 6 kinderen in de leeftijd van 7 mnd – 3 jaar in de opvang. Ik heb 3 honden, maar die komen niet bij de kinderen. Alleen eventueel met ophalen voor de kinderen en ouders die dit erg leuk vinden. Ik woon in een rijtjeswoning in een kindvriendelijke buurt. En heb een grote tuin, waarvan een groot deel is ingericht als speelplaats. Er zijn speeltuintjes, bos en een kinderboerderij in de buurt. Wij doen alles lopend. Eventueel als er 2 kindjes zijn, kunnen we met toestemming, met de auto weg. Er is een 4 persoonswandelwagen, wipstoeltjes, grondbox, schommelstoel voor baby’s en ledikantjes aanwezig.
Naast erg veel speelgoed dat wekelijks gewisseld wordt.

Gastouder Tessa
uit Doetinchem


Even voorstellen: Ik ben Tessa, gastouder in Doetinchem. Ik vind het belangrijk dat elk kind zich geliefd voelt en zich op zijn eigen tempo en interesse mag ontwikkelen. En dat kinderen zich vrij voelen om zelf op ontdekking te gaan, dingen te onderzoeken en uit te proberen.  Dat vind ik als gastouder maar ook als moeder van 4 kinderen. Ik ben getrouwd met Pascal en onze kinderen zijn inmiddels tussen de 15 en 20 jaar oud. We zijn regelmatig buiten te vinden, in een speeltuin, bos, kinderboerderij of wandelen in het park en we hebben we een mooie ruime achtertuin waarvan een groot deel is ingericht als speelplek. Binnen is er ook veel aanbod en ik wissel wekelijks het speelgoed. Verder bied ik diverse activiteiten aan en ook de ruimte om dingen zelf te leren doen. Zoals b.v. brood smeren of jas aan trekken. Op Facebook kunt u ons vinden onder gastouderopvang Ukkies.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.