Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben drie jaar geleden begonnen met het vak gastouder. Voordat ik hiermee begon werkte ik eerst bij een kinderopvang. Toen ik zelf een kind kreeg zagen mensen om mij heen dat ik zo goed met kinderen was, dat ik uiteindelijk voor mijzelf ben begonnen. Daarbij bied ik ook opvang aan die was losser is dan op een kinderopvang. Voordat ik gastouder werd heb ik bij een kinderopvang gewerkt. Ik heb de opleiding Spw-3 gevolgd en hiervan mijn diploma behaald. Ook heb ik de cursus Speeltherapie gevolgd en de benodigde EHBO-cursussen. Ik woon samen met mijn man en hebben een een zoontje van 10 jaar oud. Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang is dat een kind zijn eigenheid behoudt. Dat ze gewoon zichzelf kunnen zijn. Ik vind natuurbeleving belangrijk daarom ga ik vaak met de kinderen de bossen in om daar lekker te gaan spelen. We ondernemen eigenlijk veel samen. Enige ritme, 8-9 auto , 9-11 uur naar buiten bezig, 11:30 eten naar bed, 14:00 zoon ophalen, vaak buiten. Lekker bezig. Ik heb op dit moment 6 kinderen in de opvang. De leeftijden zijn tussen de 0 en 4 jaar oud. We hebben een kat een konijn en dit gaat erg goed met de kinderen. Ik woon in een rijtjeshuis. Ik maak veel gebruik van mijn tuin met de kinderen. Ik heb een moestuintje. Er zijn vele speeltuintjes en parken bij mij in de buurt. Ik maak gebruik van een auto. Ik heb eigenlijk alle materialen tot mijn beschikking zoals een buggy, een 2-pers buggy, kinderstoeltjes etc. Wat misschien belangrijk zou kunnen zijn voor de ouders, is dat de kinderen vies mogen worden bij mij. Bijvoorbeeld door het spelen.


Gastouder Tamara
uit Almere


Ik ben drie jaar geleden begonnen met het vak gastouder. Voordat ik hiermee begon werkte ik eerst bij een kinderopvang. Toen ik zelf een kind kreeg zagen mensen om mij heen dat ik zo goed met kinderen was, dat ik uiteindelijk voor mijzelf ben begonnen. Daarbij bied ik ook opvang aan die was losser is dan op een kinderopvang. Voordat ik gastouder werd heb ik bij een kinderopvang gewerkt. Ik heb de opleiding Spw-3 gevolgd en hiervan mijn diploma behaald.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.