Leeftijd gastouder

47 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Veenendaal

LRK registratie

Locatie

Nou ik vertelde al dat ik Talitha heet en wil graag iets meer over mijzelf vertellen. Ik ben 26 jaar getrouwd met mijn man Johan en samen hebben we drie dochters in de leeftijd van 20, 22, en 24 jaar.

In 2009 ben ik geregistreerd gastouder geworden, maar daarvoor deed ik ook niks anders dan alleen maar oppassen het is echt een passie van mij  ik zou ook niet zonder kinderen om mij heen kunnen leven. Ik heb dus al op heeeeeel veeel kindjes mogen passen.

In mijn opvang zijn zelfstandigheid, behulpzaamheid, respect, liefde, normen en waarden heel belangrijk. Al jong leren jezelf aan te kleden schoenen aantrekken enzo, en daarbij elkaar ook helpen als het niet lukt. Elkaar accepteren zoals we zijn en elkaar als gelijke zien. Lief zijn voor elkaar dus slaan schoppen schreeuwen accepteren wij niet. En heel belangrijk maar laatste tijd ver te zoeken helaas dankjewel, alsjeblieft, sorry, staan hoog bij mij op het lijstje. Ik ben wel zeer consequent en duidelijk en heb door mijn lange jaren ervaring gemerkt dat dit toch de beste methode is voor alle kinderen.

Ook doe ik in mijn opvang aan gebaren deze kan al worden ingezet vanaf 8 maanden. En heb hier al veel leuke resultaten mee geboekt. Ook werk ik met thema’s. En Buitensplen zodra het kan doen wij hier ook heel erg graag zelfs de allerkleinste zijn al gauw buiten te vinden. Als het kan en de groepssamenstelling het toelaat gaan we ook nog wel eens buiten de opvang ergens anders naar toe. Ballorig,speeltuin de pol, kwintelooien supermarkt enzv. Nou ik zou nog heel veel meer over mijn opvang willen vertellen, maar ik zal veel eerder zeggen neem contact met mij op zodat ik persoonlijk nog meer aan jullie kan vertellen en laten zien en ik uiteindelijk misschien iets voor jullie kan betekenen. Nieuwsgierig geworden……….nou misschien dan tot binnenkort.

 


Gastouder Talitha
uit Veenendaal


Ik ben Talitha 47 jaar en 14 jaar geregistreerd Gastouder. Maar ik doe eigenlijk al mijn hele leven oppassen op kinderen, met kinderen om mij heen voel ik mij het beste ik vind het heerlijk om ze om mij heen te hebben.  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.