Leeftijd gastouder

39 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 7.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Ik heet je van harte welkom bij ons thuis.

Thuis Bij Sue de ouder met een beeld over kinderen waarbij ik hen volg in plaats van de gehele tijd aanstuur. Vrijheid in een ongedwongen sfeer met zorg, tijd en aandacht. Hoe ik dit verwezenlijk in mijn opvang is door vaste eet, rust en speelmomenten zowel binnen als buiten aan te houden gedurende de dag. De gastkinderen hebben een eigen slaapkamer waar geslapen of even gerust mag worden in bed. Buiten de vaste momenten is er ook ruimte te ontwikkelen in spel als tel spelletjes, boekjes lezen etc. Waar ik vooral naar kijk is waar de behoefte van elk kind ligt iedere dag opnieuw. Kinderen zeker in deze leeftijd van 0 tot 4 hebben net als wij volwassen soms ook een off day of het ergens moeilijk mee. We zullen dit via overdracht die bij brengen en halen plaats vind altijd overleggen. Ook via de app houdt ik alle vraagouders op de hoogte met foto’s en updates over de dag.

Eten en drinken en met name de kwaliteit ervan vindt ik van belang. Dit uit zich in water wat alleen gedronken wordt vanuit onze watertank en biologische eten. Er worden warme maaltijden klaargemaakt en er wordt later op de dag tegen 16.00 nog een keer brood gegeten. Tussen door zijn er nog lekkere gezonde snacks, maar ook wordt er heus wel koekjes of een keer chips gegeten. In de basis houden we het gezond en clean. Zijn er speciale wensen of is een kind allergische houdt ik hier altijd rekening mee.

Onze woonkamer is zo opgezet dat er ruimte is om een terug trek hoekje of lees hoek te maken. Dit vinden de kinderen vaak erg fijn. Met onze ruimte tuin die afgesloten is kan er gespeeld worden met automatische rijdende motor, scooter, loopfiets en de trampoline of step. Thuis Bij Sue heeft speelgoed voor alle leeftijden van 0 tot 6 jaar in huis.

Mijn eigen gezin bestaat uit een dochter en zoon die beide op school zitten. De school is op loopafstand van ons huis. Iedere morgen brengen wij en halen wij ze gezamenlijk op. Dit doen wij lopend.

Drie maal per jaar komt Clown Kiekeboe bij ons. Zij komt dan een uurtje de kinderen entertainen met muziek, ballonnen kunst, dans en beweging. Ook komt Sinterklaas altijd met zijn pieten langs op 5 december waarmee wij met zijn alle de Sint- viering houden.

Kort om Thuis Bij Sue probeert er altijd een feest van te maken zodat elke opvang dag wordt beleefd door zowel het kind als ouder als prettig.

Wil je een kennismaking om de sfeer te proeven?

Mail of bel gerust.

Harte groet,

Suelen


Gastouder Suelen
uit Rotterdam


Gastouder met meer dan 19 jaar ervaring in de kinderopvang. Leeftijden van 0 tot 21 jaar. Suelen is jaren lang werkzaam geweest op kinderdagverblijven, naschoolse opvang en heeft veel jongere werk verricht door haar werkzaamheden in buurthuizen waar jongeren worden opgevangen met lastigere thuissituaties. Nu is zij werkzaam als gastouder sinds april 2021 en heeft de opening hierin van non stop vol gezeten.

Opvang bij gastouder thuis

1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.