Leeftijd gastouder

1 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 20

Flexibele opvang

Woonplaats

Zwolle

LRK registratie

Locatie

Mijn naam is Stephanie, echtgenote en moeder van 3 kinderen (16,14 en 11 jaar). Ik ben een gediplomeerd verzorgende, Voorheen gastouder geweest en overblijfmoeder op school en help bij de oppas in de kerk.

Op dit moment ben ik nanny bij een artsen gezin waar ik 3 jaar met heel veel plezier en enthousiasme werk.
Helaas is het einde in zicht bij dit gezin omdat de jongste in december naar school toegaat en in de opvang daarom wat gaat veranderen. Per december/ januari ben ik beschikbaar voor een ander gezin 1,5 a 2 dagen per week. (16-18 uur)

Maandag,donderdag of vrijdag ben ik beschikbaar.

1 keer per 4 weken zou het op een dinsdag kunnen in overleg.

Ik word blij als er kinderen om me heen zijn en om kinderen te verzorgen en te begeleiden waar nodig. Ik houd van duidelijkheid, maar ook van grapjes en plezier maken. Van spelen, zingen, bakken, rustig een boekje lezen, creatief bezig zijn en erop uitgaan. Ik vind het belangrijk dat elk kind tot zijn recht kan komen en de ouders met een gerust hart hun kinderen bij mij achter kunnen laten. Dus zoekt u nog een nanny, zoek gerust contact en kunnen we kijken of we er een match is…


Gastouder Stephanie
uit Zwolle


Mijn naam is Stephanie, echtgenote en moeder van 3 kinderen (16,14 en 11 jaar). Ik ben een gediplomeerd verzorgende, Voorheen gastouder geweest en overblijfmoeder op school en help bij de oppas in de kerk. Op dit moment ben ik nanny bij een artsen gezin waar ik 3 jaar met heel veel plezier en enthousiasme werk. Helaas is het einde in zicht bij dit gezin omdat de jongste in december naar school toegaat en in de opvang daarom wat gaat veranderen. Per december/ januari ben ik beschikbaar voor een ander gezin 1,5 a 2 dagen per week. De dinsdagen en woensdagmiddag niet. Ik word blij als er kinderen om me heen zijn en om kinderen te verzorgen en te begeleiden waar nodig. Ik houd van duidelijkheid, maar ook van grapjes en plezier maken. Van spelen, zingen, bakken, boekjes lezen, creatief bezig zijn en erop uitgaan. Ik vind het belangrijk dat elk kind tot zijn recht kan komen en de ouders met een gerust hart hun kinderen bij mij achter kunnen laten. Dus zoekt u nog een nanny, zoek gerust contact en kunnen we kijken of we er een match is...

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.