Leeftijd gastouder

47 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 9.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Amsterdam

LRK registratie

Locatie

Welkom bij Mum away from mum! Ik ben Sonja, een ex-professionele Nanny met 26 jaar ervaring met kinderen en families. Ik heb ervaring met alle leeftijdsgroepen vanaf de geboorte tot 17 jaar, als Nanny in huis bij families in Nederland, Ierland, Engeland, Verenigde Staten en Nieuw Zeeland. In het verleden heb ik met high-profile families gewerkt, onder andere Chantal Jansen en Bono uit U2.

Ik bied een heel liefdevol, leuke en stimulerende opvang voor jou kindje aan, en daarnaast de mogelijkheid om een goede band op te bouwen dat zo belangrijk is voor klein kinderen. Niemand is belangrijker dan Mama en Papa, maar ik wil gewoon dat kindjes ook bij mij thuis zou voelen. Ik heb zelf een jongetje van 9 jaar, hij is de meeste dagen niet aanwezig.

Ik heb een diploma voor Gastouderopvang in Nederland, maar heb mijn eerste opleiding gedaan bij de beste Nanny School in Nieuw Zeeland, waar ik ook een certificaat van Maternity Nanny heb gedaan (leeftijds groep onder de zes weken). Ik heb ook een deel van een Bachelor of Education (basisschool niveau) gedaan, daarnaast ook 20 jaar lang en EHBO certificaat gehad.

Ik gebruik delen van meerdere filosofieën van opvoeden, samengesteld in mijn eigen holistische aanpak van dagelijkse opvang. Mijn huis is helemaal kindvriendelijk want ik vind dat alles wat kinderen zelf willen ontdekken, moet ook kunnen. Ik heb veel speelgoed en boeken voor alle interesses en vind het leuk om de interesses van elke kind te ontwikkelen.

Ik vind creativiteit, spelenderwijs leren, fysieke uitdagingen en sociale ontwikkeling erg belangrijk. Ik ben een buitenmens en ben ook gek op tactile spelen zoals play-doh, klei, zand en spelen met natuurlijke materialen. Ik vind het ook belangrijk dat verschillende leeftijdgroepen samen kunnen spelen omdat ze zoveel van elkaar kunnen leren. Veiligheid is ook heel erg belangrijk voor mij.

Ik woon naast de geweldige Rembrantpark dat beschikt over een heel leuk kinderboerderij, grote speeltuinen, bouwspeelplaats, en nog veel open ruimtes om te rennen, picknicken en genieten van de buitenlucht. Er zijn ook meerdere kleine speeltuintjes in mijn omgeving de geschikt zijn voor de kleinere kinderen. Ik vind het ook leuk om op stap te gaan naar verdere locaties waar de kinderen van houden, zoals de Hollandsche Manege, Candy Castle, Artis, Nemo etc, in overleg met de ouders.

Ik bied ook thuis gemaakte baby voeding aan, en voor de grotere kindjes, gezonde eten en hapjes met doel tot een uitgebreide en gevarieerde dieët. Ik heb zelf borstvoeding gegeven en vind het fijn om moeders die willen doorgaan te steunen op welke manier het ze best uitkomt. Ik ben ook ervaren met bereiden van alle soorten flesvoeding.


Gastouder Sonja
uit Amsterdam


Welkom bij Mum Away From Mum gastouder opvang! Ik heb plekken vrij, wie komt er gezellig bij?

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.