Leeftijd gastouder

42 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 7.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Harderwijk

LRK registratie

Locatie

Hoi ouders

Mijn naam is Silvia, 42 jaar en ik woon samen met mijn gezin en 2 katten in Harderwijk, in de wijk Harderweide- Drielanden.

Ik ben moeder van 3 kinderen van 10, 16 en 18 jaar en bonus moeder van nog 2 kinderen van 11  en 16 die in het weekend bij ons zijn. Ik ben 6 jaar als VVE-Gastouder werkzaam geweest en ben daarna in loondiest gaan werken als doktersassistente/triagist en als pm-er op een BSO en peuterspeelzaal. Naast mijn werk op de peuterspeelzaal, wat ik twee ochtenden in de week doe, wil ik weer aan de slag als Gastouder.

Vanaf februari 2024 opent gastouderopvang “Ons Plekje” opnieuw haar deuren op maandag,  dinsdag en donderdag voor kinderen van 0-4 jaar

Ieder kind is uniek en mag zijn wie hij of zij is. Wordt gewaardeerd en gerespecteerd en krijgt de ruimte om te groeien en te bloeien op zijn of haar eigen manier en in zijn of haar eigen tempo. Ik steef naar een plek waar ieder kind zich welkom en gewaardeerd voelt.

Ik begeleid de kinderen spelenderwijs en begeleid de kinderen in hun ontwikkeling.  Waar nodig bied ik wat extra begeleiding en stimulering.  Regelmaat en rust is goed voor elk kind. Daarom volg ik zoveel mogelijk een vast basisritme op de dag rekening houdend met het ritme van thuis.

  1. Ik werk met het VVE programma Kiki. Met elke maand weer een nieuw leuk thema om de wereld te ontdekken. Elk thema heeft bijbehorende knutsel activiteiten, verhalen, liedjes en spel activiteiten. De kinderen vinden het super leuk om met beer Kiki te spelen en beleven veel aan de leuke thema’s.

Ik hou er van om creatief bezig te zijn met de kinderen, liedjes zingen, boekjes lezen, dansen op muziek en lekker buiten spelen en wandelen. Ook koekjes bakken vind ik altijd leuk om te doen. Ik vind het vooral belangrijk dat het kind lekker kind kan zijn en de wereld op zijn of haar eigen manier met zijn of haar eigen fantasie kan ontdekken.

De mensen om mij heen beschrijven mij als lief, meelevend, zorgzaam, creatief, rustig, geduldig en spontaan.

Bent u op zoek naar een lieve, zorgzame, creatieve, ervaren en geduldige gastouder, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij of met het gastouderbureau op.


Gastouder Silvia
uit Harderwijk


Mijn naam is Silvia, 42 jaar. Ik woon samen met mijn gezin en 2 katten in Harderwijk, in de wijk Harderweide- Drielanden. Vanaf februari heb ik plek op maandag dinsdag en donderdag.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.