Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Den Haag

LRK registratie

Locatie

Ik heb ervaring als oppas en nu wil ik als zzp gastouder aan het werk. Ik heb gewerkt in de studie, achter de kassa, administratie en in de sales. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn mbo 2 en qcf level 4 en laser and skin rejuvenation gedaan. Ik heb de cursus ehbo voor gastouders gevolgd. Ik heb geen kinderen, wel een huisgenoot. Ik vind ontwikkeling en aandacht belangrijk tijdens de opvang. De activiteiten die ik allemaal met de kindjes doe is samen spelen, knutselen, tekenen, verven, boekje lezen, zingen, aandacht, communicatie en leren samen spelen. Mijn dagritme is kindjes komen binnen wij gaan een koekje eten met wat limonade aan de tafel. Boekje lezen / vrij spelen /fruit eten / knutselen / tekenen /buiten spelen/broodje eten. Kindjes die moeten slapen gaan en ondertussen worden er ook luiers verschoont…etc etc.. Ik heb geen kindjes in de opvang, er willen twee komen. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning. Ik woon in de Schilderswijk in Den Haag. Ik heb geen tuin. Er zijn genoeg speeltuintjes en kinderboerderijtjes in de buurt. Ik ga altijd lopend want ik woon centraal, alles is in de beurt. Ik heb een kinderwagen, ledikantje en speelgoed voor de kindjes. Ouders kunnen alles met mij bespreken alles is bespreekbaar. lk wil wel dat ik over allergieën en gewoontes van het kind moet weten eventuele ziektes enzo. (ik vul altijd wel een formulier in met de ouders).


Gastouder Sarwatulnisa
uit Den Haag


Ik heb ervaring als oppas en nu wil ik als zzp gastouder aan het werk. Ik heb gewerkt in de studie, achter de kassa, administratie en in de sales. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn mbo 2 en qcf level 4 en laser and skin rejuvenation gedaan. Ik heb de cursus ehbo voor gastouders gevolgd. Ik heb geen kinderen, wel een huisgenoot. Ik vind ontwikkeling en aandacht belangrijk tijdens de opvang. De activiteiten die ik allemaal met de kindjes doe is samen spelen, knutselen, tekenen, verven, boekje lezen, zingen, aandacht, communicatie en leren samen spelen. Mijn dagritme is kindjes komen binnen wij gaan een koekje eten met wat limonade aan de tafel. Boekje lezen / vrij spelen /fruit eten / knutselen / tekenen /buiten spelen/broodje eten. Kindjes die moeten slapen gaan en ondertussen worden er ook luiers verschoont...etc etc..

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.