Leeftijd gastouder

23 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.30

Flexibele opvang

Woonplaats

Nistelrode

LRK registratie

Locatie

Ik ben Sanne, ben geboren op 10-05-2001. Ik ben begonnen met mijn eigen gastouderopvang ‘Gastouderopvang Het Talentje’. Ik werkte als invalskracht in de kinderopvang en hierdoor kwam ik op verschillende kinderdagverblijven. Ook heb ik een paar maanden bij een gastouder gewerkt en pas al heel veel jaren op. Ik heb dus heel wat concepten gezien. Ik begin als gastouder, omdat ik het juist fijn vind om met een klein en rustig groepje te werken. Ik vind het leuk om zelf de verantwoordelijkheid te hebben en zelf activiteiten te bedenken en te doen. Ik merkte dat op het kinderdagverblijf je heel erg aan de regels van de kinderdagverblijf moet houden en er is weinig tijd om activiteiten met de kinderen te doen. Als gastouder hoop ik vrijheid te kunnen hebben en gewoon lekker te gaan doen waar de kinderen zin in hebben. Tuurlijk is een bepaald dagritme belangrijk, maar dan kan je alsnog activiteiten aanbieden.

Ook vind ik het leuk om de kinderen kennis te laten maken met plantjes door bijvoorbeeld deze te gaan zaaien en te zien groeien,  maar ook om naar de overburen te gaan om te kijken bij de koeien en kalfjes. Het landelijke wil ik graag naar de kinderen overbrengen.

Ik als persoon ben rustig, betrouwbaar, creatief, zorgzaam, durf verantwoordelijkheid te dragen en ben graag bezig. Daarom denk ik dat gastouder bij mij past. De rust is vaak fijn voor de kinderen, daarvan worden zij ook rustig en voelt het al snel vertrouwd. Ik neem graag mijn verantwoordelijkheid, want het is niet zomaar een kind wie komt spelen. Het is namelijk jullie waardevolste wat je hebt, daarvoor moet je zorg kunnen dragen. Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie kindje het naar zijn/haar zin heeft. Dat ze een leuke dag hebben gehad en de volgende keer weer blij zijn dat ze komen.

 

Mijn openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 7.30 tot 18.00. Mocht je net iets eerder opvang zoeken is dit altijd bespreekbaar.


Gastouder Sanne
uit Nistelrode


Zoek jij opvang van 0 tot 4 jaar in Nistelrode, kijk dan eens op mijn link. Zo zie je hoe mijn opvang eruit ziet en heb je al een betere indruk. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen respect voor elkaar hebben en proberen dingen zelf te doen zoals de jas aantrekken of een boterham smeren. Een kind kan namelijk soms al best wel wat zelf doen. Verder vind ik het belangrijk dat we als het weer het toelaat elke dag naar buiten gaan. Ook worden er regelmatig activiteiten aangeboden, zodat er voor iedereen wat leuks bij zit. Lijkt het je leuk om een keer langs te komen. Laat het me weten.  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.