Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Sappemeer

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Sandra uit Sappemeer. Ik ben 9 jaar geleden begonnen als gastouder. Hiervoor werkte ik bij een bloemenveiling. Ik heb de opleiding Helpende Zorg en Welzijn gevolgd en voor de opleiding heb ik de EHBO cursus behaald. Tijdens de opvang vind ik het belangrijk, dat de kinderen de normen en waarden leren kennen en respect hebben voor elkaar. Ik houd mij aan de dagritme van de ouders. Ik heb 3 katten als huisdieren, 2 daarvan zijn  veel buiten en de andere kat is nog een langharige kitten. De kinderen spelen met het katje wanneer hij wakker is, uiteraard blijf ik dan erbij zitten. In de achtertuin kunnen de jongste kinderen altijd spelen, wanneer het mooi weer is, is de tuin is hiervoor ook afgesloten. De wat grotere kinderen mogen ook als ze dat willen voor spelen. In de straat waar ik woon hebben we een speeltuin, waar ik vaak met de kinderen naar toe ga. Ook gaan we wel eens naar een kinderboerderij of gaan we met zijn allen eendjes voeren. Tijdens de opvang maak ik gebruik van de auto, bolden wagen, fiets of we gaan te voet wanneer het mooi weer is. Ik beschik over alle materialen die nodig zijn.


Gastouder Sandra
uit Sappemeer


Ik ben gastouder Sandra uit Sappemeer. Ik ben 11 jaar geleden begonnen als gastouder. Hiervoor werkte ik bij een bloemenveiling. Ik heb de opleiding Helpende Zorg en Welzijn gevolgd en voor de opleiding heb ik de EHBO cursus behaald. Tijdens de opvang vind ik het belangrijk, dat de kinderen de normen en waarden leren kennen en respect hebben voor elkaar. Ik houd mij aan de dagritme van de ouders. Ik heb 3 katten als huisdieren, 2 daarvan zijn  veel buiten en de andere kat is nog een langharige kitten. De kinderen spelen met het katje wanneer hij wakker is, uiteraard blijf ik dan erbij zitten.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.